холивудски звезди

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Името е визитната картичка на човека. По тази причина ние сме ревностни пазители на правилното му произношение, например. Истината е обаче, че има хора, които не харесват името си особено. Затова и прибягват до смяната му, защото ако сам не си харесваш името, няма как да накараш останалите хора да го харесват също. Днес ви представяме 11 холивудски звезди, които са сменили името си.

Когато говорим за знаменитости, има определени стандарти, които те трябва да покрият. Трябва да изглеждат по даден начин, да имат стил или да променят името си. Почти всеки в Холивуд е сменил част от името си или цялото, пишат от dama.bg. Това е така, защото или то е съвпадало с нечие друго, не са го харесвали, или искат да се разграничат от успехите на роднините си. Независимо от причината, поради която са го направили, важното е, че те използват сценични имена. Ето някои от тях:

Майкъл Кийтън
Майкъл Кийтън е променил името си, защото вече е имало актьор със същото. Когато актьорът решава, че иска да е такъв, е нямал избор, освен да се откаже от истинското си име. То е Майкъл Дъглас, но след като вече има такъв актьор, чиято кариера е преуспявала тогава, той е принуден да направи промяната

Никълъс Кейдж
Никълъс Кейдж не е искал да бъде сравняван с чичо си. Той променя името си, защото чичо му е известен режисьор. Истинското му име е Никълъс Ким Копола, а това на чичо му е Франсис Форд Копола. Промяната е била успешна за него и днес малко хора знаят за връзката между тях.

Опра Уинфри
Опра Уинфри сменя името си, защото никой не е можел да произнесе правилно първото ѝ име. Трудно е да вярваме, че икона като нея използва фалшиво име. Истинското ѝ, обаче, не е толкова различно. То е Орпа. Много хора са се бъркали, казвайки Опра. Така тя го сменя на сегашното си име.

Уинона Райдър
Уинона Райдър променя името си като препратка към музиканта Митч Райдър. Истинското ѝ име е Уинона Лаура Хоровитц. Когато решава да започне кариерата си, тя избира сегашното си сценично име. Чарли Шийн е бил с нея, когато тя решава да го смени, и казва, че е била негова идея.

Оливия Уайлд
Майката на Оливия Уайлд е искала дъщеря ѝ да има различна идентичност от семейството си. Когато Оливия Уайлд решава да започне своята кариера, майка ѝ предлага тя да промени името си, за да не я свързват със семейството ѝ. Истинското ѝ име е Оливия Джейн Кокбърн. По-късно тя обяснява, че е избрала Уайлд, защото харесва и уважава много писателя Оскар Уайлд.

The Weeknd
The Weeknd е мразил истинското си име и е искал нещо готино. Когато напуска дома си като тийнейджър, той сменя името си. Преди се е казвал Абел Маконън Тесфаей, но го ненавиждал. Той също решава и да махне буквата „e” в името си, защото има канадска банда на име The Weekend.

Джиджи Хадид
Истинското име на Джиджи Хадид е прекалено объркващо. Тя променя името си, защото е имало друга ученичка с почти същото име. Родителите ѝ я кръщават Джелена Нура Хадид, но майка ѝ я наричала непрекъснато Джиджи. Когато е била в училище, е имала съученичка на име Хелена, с която са я бъркали многократно.

Ема Стоун
Ема Стоун променя името си, защото е имало вече актриса с нейното име. Ема Стоун е друга знаменитост, която променя името си. Истинското й такова е Емили Джийн Стоун, но когато започва да навлиза в Холивуд, вече е имало актриса Емили Стоун.

Натали Портман
Родителите на Натали Портман сменят името й, когато се местят в САЩ. Актрисата е родена в Израел и е имала традиционно име. То е било Нета-Лий Хершлаг. След като се местят през 1984-та година, родителите сменят фамилията си на Портман, което е моминското име на баба ѝ. Нета-Лий става Натали.

Деми Мур
Деми Мур решава да запази името на първия си съпруг. Когато Деми е на 17, се омъжва за рок музиканта Фреди Мур. Истинското ѝ име е Деми Джийн Гайнс, но когато сключва брак, приема името на съпруга си. Когато се развеждат, тя решава да запази фамилията.

Калвин Харис
Калвин Харис променя името си, за да е по-неясно и неповторимо. Когато Тейлър поздравява приятеля си, Калвин Харис, на едни от музикалните награди, хората са объркани, когато те извиква Адам вместо Калвин. Истинското му им е Адам Ричард Уилс, но го променя, защото иска да бъде по-оригинално и неопределящо.20 звезди, които кръстиха децата си с нелепи именаНелепи имена има много. Проблемът е, че за да се стигне до тях, е имало родители, които са мислили в…Oct 24 2019skafeto.comЯсно е кои са най-интелигентните звездиКогато става въпрос за известни личности, рядко се замисляме за това кои са силните им страни, тъй к…Oct 9 2019skafeto.com