Цветанка Ризова брак баба

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Тв водещата Цветанка Ризова е станала баба съвсем наскоро. С внуче обаче не я е дарил нейният роден син Георги, а дъщерята на настоящия мъж до журналистката – адвокат Красимир Недев. Той е баща на две щерки от предишен брак и едната от тях през април родила момиченце на име София, пише Ретро.

Тъй като младото семейство живеело в чужбина, си дошли специално у нас, за да се запознае дядото с наследничката си. Самата Цветанка също присъствала на посрещането на бебето на родна земя и последвалата семейна сбирка. Децата на новия ѝ мъж я приемали чудесно и били в отлични отношения с нея.

Синът на Ризова от бившия ѝ мъж – бизнесмена Анатоли Георгиев, обаче все още нямал планове за поколение. Георги се е отдал на бохемски ергенски живот след завършването на висшето си образование в престижен университет в Англия. Известно време той работеше като финансов анализатор и в рамките на няколко години смени серия от работодатели. За последно е бил нает за мениджър в лондонския клон на международната компания „Виза“, оперираща с дебитни и кредитни карти, но е напуснал в рамките на месец и от март насам отново е безработен.

Младежът редовно снове между Острова и родната България и обича да демонстрира стандарт на живот като на милионерски наследник.

В профилите си в социалните мрежи той непрекъснато споделя кадри от ваканциите си на скъпарски дестинации и луксозни коли от рода на „Мазерати“.

В момента синът на Ризова си нямал сериозна приятелка, но все повече се приближавал към възрастта, в която ще поиска да мине под венчилото и да направи тв звездата истинска баба. Това била чувствителна тема за 56-годишната телевизионерка, която е обсебена от суетата и не обича да афишира годините си публично. Водещата на „Лице в лице“ е известна с влечението си към естетичната хирургия и иновативните процедури за подмладяване, с които непрестанно се опитва да забави хода на времето.

Напоследък тя цъфти и заради новия мъж в живота си, с когото се залюби след неуспешната си връзка с по-младия от нея лекар Веселин Йолов. Двамата с настоящия ѝ партньор Красимир вече живеят под един покрив и не се притесняват да се появяват на светски събития заедно като влюбени гълъбчета.

Още от Лайфстайл


loading...