мелания целувката

Всяка година в края на лятото се провежда среща на върха на Г7. Този път тя се проведе от 24 до 27 август във френския град Биариц.  Докато лидерите на страните решаваха важни световни проблеми, обществеността обсъждаше тоалети на първите дами. Най-голямо внимание обаче привлече снимката на целувката на първата дама на САЩ Мелания с канадския премиер Джъстин Трюдо.
Целувката на Мелания, която разгневи Тръмп

Всички знаят за трудната връзка на Мелания със съпруга й Доналд Тръмп, което прави ситуацията още по-драматична.

Такава бурна реакция от страна на обществото бе провокирана от погледа на Мелания Тръмп към Трюдо. Премиерът на Канада често хваща погледите на жените, защото той е един от най-привлекателните съвременни политици.

Целувката на Мелания, която разгневи Тръмп

Наскоро майката на Джъстин Трюдо коментира странната ситуация. Говорейки за това тя се разсмя пламенно и нарече целувката „сладка“. Но по-късно Маргарет Трюдо реши да даде още подробности, за да разсее неприятните слухове за връзката между Мелания и Джъстин.

Г-жа Трюдо каза, че „моментът е бил такъв. Разбира се, фотографията има история, но не предава цялата ситуация“.

Маргарет добави още, че „Доналд Тръмп стоеше близо до Мелания и всички бяха готови за целувка по бузата. Те са приятели и са се срещали и преди“.

Тогава тя заяви, че Джъстин Трюдо и съпругата му Софи много обичат Мелания.

„Синът ми изглежда добре. Всеки обича да гледа привлекателни хора“, заяви гордата майка на канадския премиер.

Целувката на Мелания, която разгневи Тръмп

Маргарет Трюдо се надява, че Мелания Тръмп ще може да повлияе положително на американския президент: „Бих искал тя да говори повече с Доналд. Мелания е отговорна за кампанията срещу тормоза. Може би трябва да сподели мъдростта си със съпруга си“.

Мелания Тръмп разтърси света: Тръгна към деца мигранти, но надписът на гърба й потресе всички (СНИМКИ)Първата дама на САЩ Мелания Тръмп бе облечена вчера с яке с надпис: „Изобщо не ми пука, а на теб?“, …Jun 22 2018skafeto.com

Маргарет също даде съвет на всички първи дами по света: „Стойте далеч от обективите, когато в тях трябва да попадат основно мъжете ви“.

Тя добави, че те могат да бъдат силни жени, но и да живеят собствения си живот и да поддържат съпрузите си, но не и да са техни бледи сенки.

„Първите дами не трябва да носят отговорност за всичко, което казва съпругът ми“, категорична е Маргарет.
Мелания Тръмп – шармантна по време на посещението си в Египет (СНИМКИ)Първата дама на САЩ Мелания Тръмп приключи африканската си обиколка с посещение в Египет, където раз…Oct 7 2018skafeto.com

loading...