цеци красимирова арапя

Татуираната красавица Цеци Красимирова показа съпруга си – милионера Майкъл Струмейтис, на къмпинг Арапя. Манекенката и американецът смениха Карабите, където изкараха своя меден месец, с Черно море.

Бившата приятелка на покойния вече контрабандист Константин Димитров – Косьо Самоковеца и на футболиста Георги Иванов – Гонзо се омъжи за баровеца от САЩ в средата на май. Цеци и Майкъл заминаха по екзотични дестинации само ден след грандиозната сватба. Новосъздаденото семейство бе на остров Фиджи, а през юли Цеци показа снимки и от синьото Карибско море.

Сега семейството отмаря на Арапя, откъдето брюнетката пусна снимка в социалните мрежи.
Цеци Красимирова заведе милионера на Арапя (СНИМКИ)

Цеци Красимирова заведе милионера на Арапя (СНИМКИ)

39-годишната моделка мина под венчило на пищна сватба с руски размах в старинен замък в Сиджис, в сърцето на испанската област Каталуния. Младоженецът Майкъл Струмейтис пръсна близо два милиона долара за тържеството, на което бяха поканени около 300 гости от цял свят. Все пак, макар и с американски паспорт, милионерът е с руски корени и обича да прави нещата в стила на олигарсите.

Цеци Красимирова заведе милионера на Арапя (СНИМКИ)

Организацията за сватбата отне няколко месеца. На партито участваха ансамбъл “Българе”, Тримата тенори, артисти от балета на Националната опера, швейцарската пианистка Бела Си. Младото семейство бъше поздравено също с изпълнения на Звезди от „Ахат” и танцьори на фламенко от трупата на Хоакин Кортес.

Цеци Красимирова се сдоби с американско гражданствоКрасивият бивш модел Цеци Красимирова в крайна сметка успешно взе американско гражданство и ще зажив…Jul 22 2019skafeto.com

Цеци Красимирова вдигна пищна сватба в Каталуния (Снимки)Цеци Красимирова се омъжи за американския бизнесмен Майкъл Струмейтис в каталунския курорт Ситжес. „…May 13 2019skafeto.com

loading...