Бившата моделка Цеци Красимирова и мъжът й – мултимилионерът Майкьл Струмейтис, посрещнаха поотделно 2022 година. Причината обаче не е разрив в отношенията им и предстоящ развод, а е съвсем прозаична. Цеци се прибра в София за две седмици и отпразнува в домашна атмосфера Новата година в компанията на сестра си Даниела и дъщеря си Джудит, а мъжът й пък е по важни бизнес дела в Америка и нямаше как да лети до България.

Цеци ще намери време и за зимна почивка в Боровец, където ще се отдаде на едно от любимите си хобита – карането на ски. Веднага след това Майкъл ще я заведе на луксозна екзотична почивка в далечен Тайланд. Семейството ще отседне в скъп петзвезден комплекс на Пукет и ще се наслади на всички глезотии, които предлага островът.

С тях обаче няма да пътува дъщеря й Джудит, която се раздели с испанското си гадже и сега е погълната от учене и работа. Тя вече втора година работи в компанията на Майкъл, където отговаря за продажбите, а майка й управлява новооткрития завод за производство на органични торове и индийски коноп за медицински цели в Испания.

Цеци Красимирова и мъжът ѝ посрещнаха поотделно 2022

Цеца е опора на мъжа си в бизнес империята му и двамата стъпиха на нови пазари през миналата година, сред които Македония и някои азиатски държави. Заради бизнеса си обаче Струмейтис постоянно лети до САЩ. Двамата живеят в луксозно имение в един от най-скъпите квартали на каталунската столица, пише „Галерия“.


loading...