Цеци Красимирова снимка

Когато става въпрос за известни личности, обикновено темата, която се коментира най-широко е външният им вид. Това е нормално, особено когато става въпрос за дами, които са в модния бранш като Цеци Красимирова, например. От началото на декември красивата Цеци Красмирова се подвизава в България, пишат от show.blitz.bg. Тук е заедно със съпруга си Майкъл Струмейтис, с когото тази година мина под венчило.

Бившата на Косьо Самоковеца реши да ползва услугите на родните коафьори и да направи коренна промяна във външния си вид. Цеци Красимирова се сбогува с емблематичната си катранено черна коса и мина в отбора на блондинките. Изненадващо за всички, но определено й отива да бъде и блондинка. Пред приятелки споделила, че имала нужда от временна промяна, но не изключва варианта в най-скоро време да се върне към любимия си черен цвят на косата, който се превърна в нейна запазена марка.
Няма да повярвате как изглежда Цеци Красимирова сега (Снимка)

Младото семейство ще остане няколко дни в България и ще си замине за САЩ преди Коледа. Те са у нас по бизнес дела, но в свободното си време купонясват яката. Докато Майкъл е на делови срещи, Цеци се вижда с близки приятелки. Топманекенката от месеци не се я вясвала у нас и сега има да наваксва с дружките си.

Цеци Красимирова е родена през 1980 г. в град Мездра (България). Завършва хореографското училище в Елин Пелин (България) със специалност народни танци. Играе в танцов ансамбъл „Росна китка“ (1989 – 1993 г.) при ръководител Петър и Бисер Григорови, ансамбъл „София“ (1993 – 1995 г.), „Шопски ансамбъл“ (1995 – 2000 г.) с главен хореограф Ради Радев.

Тя стартира модната си кариера в редица детски ревюта в началото на 90-те години на двадесети век. Забелязана е от модна агенция „Визаж“ и през 1990 г. официално става модел. На 17 години се явява на конкурса „Мис Шопкиня“ (1997 г.), където печели първото място, а в журито е и българският писател-прозаик – Дончо Цончев. В същата година Цеци печели и „Best Model of Bulgaria“ (1997 г.), а вследствие на това и правото да участва в конкурса „Best Model of the World“ (1997 г.).

Вижте още:Най-накрая: Цеци Красимирова стяга нова сватба, показа зетя си (СНИМКА)Цеци Красимирова най-после показа своя бъдещ зет. Дъщеря ѝ Джудит се похвали във вторник, че вече е …Oct 8 2019skafeto.comЦеци Красимирова заведе милионера на Арапя (СНИМКИ)Татуираната красавица Цеци Красимирова показа съпруга си – милионера Майкъл Струмейтис, на къмпинг А…Aug 11 2019skafeto.com

loading...