Цитиридис аут

Лора Крумова напуска „Шоуто на Николаос Цитиридис“, издаде Христо Хаджитанев, програмен директор на „Би Ти Ви Медия груп“. Той потвърди слуховете, че вечерното шоу на bTV остава половин час, но ще се разпространява по канали и платформи, различни от тв ефира.

„Есенният сезон ще бъде издържан именно в духа на традицията и обновлението. Ще предложим нов семеен сериал, един стар, но златен телевизионен формат и традиционно ще заложим на любимия риалити проект на България „Фермата“, в чието зрелищно завръщане инвестираме значителни ресурси и творческа енергия“, повдигна завесата Хаджитанев.

„Мастършеф“ и „Бригада Нов дом“ пък ще продължат след кратка пауза. „Фермата“ на Иван и Андрей също ще се завърне на уникална локация, а в момента текат снимките на „Сървайвър“ във Филипините. Сред новините за следващия сезон в Би Ти Ви е и българският сериал „Татковци“ – адаптация по лиценз като „Белези“.

Вижте още:
„Стани богат“ се завръща, но не в БНТШоуто „Стани богат“ се завръща на екран наесен заедно с любимецът на зрителите – Михаил Билалов. Таз…Jul 28 2021skafeto.com


loading...