Знам, че близо 20 години в този час бяхте свикнали да гледате едно друго шоу с друг водещ. И знам какво си мислите сега, когато го няма: „Разгеле“ – това бяха първите думи на наследника на Слави Трифонов в БТВ – Николаос Цитиридис в новото предаване „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Водещият от гръцки произход първоначално говореше на развален български, след което показа, че това е просто шега и всъщност той говори прекрасен български.

Трудно ще свикнете с името ми. Аз самият трудно го произнасям, бяха още част от шегите на Николаос. И цитира една известна реклама: „Името ми е аааа, шоуто е уааа“. След което добави: „Готов съм да поема целия хейт на света“.

Водещият дори цитира един от острите постове срещу себе си, който гласи: „Не искам някакъв византиец да го развява в ефир всяка вечер.“Спокойно, няма да го развявам. Поне не днес“, добави иронично Цитиридис.

Накратко той представи себе си, като уточни, че не пие узо, не е чупил чинии, но ще кърти мивки, очевидно в очакване на висок рейтинг.

Новият водещ сподели, че е роден през 1994 г. – годината, в която на Световното първенство по футбол в САЩ България разби Гърция с 4:0. Но Гърция си отмъсти като ме роди, с усмивка отбеляза Цитиридис. И добави, че не сяда в стола на Слави, а в чисто нов стол и се чувства много добре в телевизията.
Цитиридис: Разгеле, няма го вече! Готов съм за целия хейт на света (СНИМКА)

Часове преди първия ефир пък стана ясно, че Славена Вътова се е превърнала в личен фитнес инструктор на заместника на Слави. Двамата направиха тежка тренировка, на която би завидял и професионален атлет. Славена, която ще краси Цитиридис в новото шоу, му показа на кои мускулни групи да наблегне. Следвайки указанията й, той се впусна усърдно в упражнения за трицепс и глутеус.

За Славена няма тайни във фитнеса, но тепърва ще стане ясно дали ще се справя с лекота и на екрана. От секси партньорката на Николаос се очаква не само да пръска чар в ефира, но и да забавлява тв зрителите.

„Ще ви поставям в много нестандартни ситуации, ще поставям и други хора в нестандартни ситуации“, обеща Вътова.

Въпреки че не е впечатлена от физическите дадености на водещия Николаос, очарователната брюнетка не спира да сипе похвали за ума му. Според нея той има бърза мисъл и страхотно чувство за хумор, с които ще блесне пред зрителите тази вечер.

Виж още:Доста изтъркано – Слави запя гръцки песни, за да клъвне ЦитиридисВ понеделник вечерта Слави Трифонов започна своето шоу по собствената си телевизия 7/8, пеейки гръцк…Jan 28 2020skafeto.com

loading...