цитиридис слави

В понеделник вечерта Слави Трифонов започна своето шоу по собствената си телевизия 7/8, пеейки гръцки песни в ритъма на сиртаки – така той отправи ироничен поздрав към своя гологлав наследник в БТВ – водещия от гръцки произход Николаос Цитиридис, чието вечерно шоу стартира вчера.

Първите десетина минути от предаването си Слави посвети на медията, в която работеше и на дългоочакваното ново шоу. На няколко пъти Трифонов сподели, че обича Гърция, докато бендът изпълняваше мелодии от южната ни съседка.

Слави не пропусна да клъвне БТВ, отбелязвайки, че прекалено много рекламират новото вечерно шоу, без да споменава името на тамошния си наследник. „Много реклама, много нещо“, язвително каза Дългия.

„За 19 години един плакат не ми направиха и не ми сложиха“, продължи с ироничните си коментари по адрес на бившите си телевизионни партньори Слави.

Голямата новина при Трифонов е помирението му с Магърдич Халваджиян, с когото доскоро враждуваха и дори водеха съдебни битки. Че двамата се заровили томахавките стана ясно по време на шоуто на Дългия, в което Маги се включи по скайп.

Виж още:Слави пуска шпиони в „Шоуто на Цитиридис“Слави Трифонов крои шпионска стратегия срещу водещия на новото вечерно шоу по БТВ Николаос Цитиридис…Jan 23 2020skafeto.com

Сашо Кадиев бесен на новия водещ в БТВБяс обхвана водещия на „Преди обед“ Сашо Кадиев, който рядко изпада в мрачно настроение – синът на К…Jan 17 2020skafeto.com

loading...