Черната Златка

Черната Златка е една от плейметките у нас, които се харесват на хората, по простата причина, че е земна и не се прави на нещо, което не е. Това обаче провокира хората да бъдат изключително заинтересовани от личния й живот и по-конкретно любовните й трепети.

Златка Димитрова определено не си губи времето и вече е с нов мъж, с когото изгледжда повече от щастлива. След като се раздели с бащата на детето си – Миро, плеймейтката вече сияе в чужди прегръдки, пишат от show.blitz.bg. Наскоро в социалните мрежи Кирил Танев показа какво се случва между него и Злати, публикувайки обща снимка, под която е написал:
Ясно е кой е новият мъж на Черната Златка (Снимка)

Приятел е този, който разбира миналото ти, вярва в бъдещето ти и те приема такъв, какъвто си“. А Димитрова му отвърна така: „Вече сме повече от това (приятели), с което и потвърди новия си любовен статут. Припомняме, че Златка и бившият й мъж Миро се разделиха в началото на лятото, след като миналата година след поредната криза направиха опит да се съберат заради сина си.

Playmate са модели които се снимат за списание „Плейбой“ като момиче на месеца. На всеки плакат е изписано Мис месец и се наричат „Плеймейт на месеца“ (Playmate of the Month) или „Момиче на месеца“. В САЩ всяко едно от момичетата на месеца в началото на следващата година имат шанса да спечелят титлата „Плеймейт на годината“ (Playmate of the Year).

В България изборът на Момиче на годината става с кастинг. Всяка година се обявява кастинг на които се избират 12 момичета след което се прави специална фотосесия на всичките момичета и се издава брой на списанието с тях. В следващите месеци се провежда и спектакъл който е под формата на ревю и в края му се определя момичето което е избрано от читателите на списанието. Победителката печели титлата „Плеймейт на годината“ за годината в която е проведен кастинга, плюс чисто нов автомобил и поява на корицата на списанието. Нейните две подгласнички печелят утешителни награди.В България най-често „Момиче на месеца“ стават открития на списанието чрез изпратени снимки на имейла на изданието или момичетата които не са стигнали до финала на „Плеймейт на годината“.Мрежата ври и кипи: Миро ли пусна по*но клип с участието на Златка Димитрова?Вече цяла седмица най-големите палавници се наслаждават на сочен 18+ видеоклип с участието на Златка…Jul 19 2018skafeto.comКой е новият мъж на Черната ЗлаткаЗлатка Димитрова или известна още като Черната Златка е една от най-известните плеймейтки у нас. Мак…Sep 12 2019skafeto.com

loading...