черната златка гадже

Фитнес инструктор е новото гадже на Черната Златка, която близо половин година грижливо крие гаджето си от светските журналисти. Това разкри приятелка на силиконовата бомба от бургаския квартал „Изгрев“.Черната Златка отново сама: Сполетя я нова семейна драмаЕдна от най-популярните родни плеймейтки Златка Димитрова, известна още като черната Златка, заряза …May 22 2019skafeto.com

Именно край морето се премести да живее плеймейтката, която се е настанила в апартамента на майка си след окончателната раздяла с приятеля си Миро. От бизнесмена е единственото дете на Златка – малкият Миро, за когото се твърди, че е одрал кожата на баща си, пише Lupa.bg.

Според информаторка Златка започнала да изневерява на баровеца преди да се разделят за втори път и именно, защото я хванал отново в крачка, тя пак била натирена скоропостижно към Бургас. Паметливи припомнят как преди време плеймейтката кръшна на бащата на детето си с автомивкаджията Галин Гочев и отново беше в немилост.

Сега черната мъжемелачка отново е в действие. В момента е луднала по известния инструктор Кирил Танев. Решила да го свали още в мига, когато го видяла за първи път и започнала тренировки при него. Под ръководството му тя натрупа доста мускули в залата. През смях край морето коментират, че на Черната Златка може да й завиди и най-яката бургаска батка.
Черната Златка окончателно изостави бащата на сина си и хвана за гадже мускулест мачо (СНИМКИ)
Черната Златка окончателно изостави бащата на сина си и хвана за гадже мускулест мачо (СНИМКИ)

От своя страна Кирил Танев умело използва Златка да рекламира тренировките и диетите, които предлага онлайн. В блога си е пуснал дори интервю, в което бургаската изкусителка отговаря на въпроси. Независимо че често сменя учтивата форма „вие“ с по-интимната „ти“, Черната Златка дава всичко от себе си, за да похвали инструктора, а интервюто й звучи като обяснение: „Аз се интересувам и следя хора като теб. От вас черпя мотивация и хъс за подобряване на резултатите си. Стимулирате ме и ме карате да си поставям все по-високи цели по пътя към съвършената фигура“, изповядва се рекламно Златка.

Очевидно Кирил Танев работи добре във всяко отношение със Златка, шушукат нейните познати и се питат дали във времето след участието си във ВИП „Брадър“ е намерила същата мотивация да подобри поне малко общата си култура. Те се надяват вече да прави разлики между градове и държави, както и да е научила поне европейските столици, за да не става за смях с географските си открития.

За връзката на Златка и Кирил Танев вече знаела и майка й, която гледала детето й през уикендите, докато двамата се забавляват. Жената била категорично против сексуалното увлечение на щерка си. Плеймейтката дори завела фитнес инструктора си на няколко пъти на плажа в Каваците, където Миро й построил няколко бунгала. Двамата с Киро се държали за ръце и се гледали влюбено пред майка й, която едва се сдържала да не ги натири.

loading...