Thore Siebrands (flickr.com CC-BBY2.0)

Шарън Стоун прогнозира, че смъртта й сигурно ще бъде „драматична и зловеща“, след като три пъти се е доближавала твърде близо до края. 62-годишната актриса вече е преживяла три екстремни случки в близост до смъртта, включително масивен инсулт през 2001 г.

Тя каза пред в. „Сън“: „Имала съм близки до смъртта преживявания. Вратът ми беше прерязан на шестнадесет инча от югуларната артерия от простор за пране, когато бях на 14 години. Бях ударена от мълния като тийнейджърка”. Шарън сравни удара, който претърпя през 2001 г., със „стрелба в главата“ и призна, че това я е оставило в безпомощно състояние.

Тя обясни: “Говорът ми, слухът ми, ходенето … всичко беше нарушено. Целият ми живот беше заличен. Мислех, че умирам дълго, дори след като започнах да се възстановявам”.

Шарън Стоун: Краят ми сигурно ще е драматичен
Nicholas Andrew (flickr.com CC-BY2.0)

Междувременно Шарън, която има деца и внуци по-рано заяви, че възстановяването й от инсулта е помогнало да „дисциплинира“ ума си, припомня Канал 3.

Тя каза: “Когато стигнете до възстановяването на мозъка си, можете да направите по-добър избор…Ние наистина можем да изберем кои искаме да бъдем в живота и кариерата си”, зави актрисата.

Вижте още:
Шарън Стоун със симпатии към ПутинШарън Стоун е сред най-известните актриси в света. По тази причина мнението й по различнии въпроси н…Jan 14 2020skafeto.com

Мрежата ври и кипи от последната снимка на 60-годишната Шарън Стоун60-годишната Шарън Стоун завладява сърцата на милиони жени и мъже по света не само с актьорския си т…Feb 6 2019skafeto.com

8 актьори, които се срамуват от култовите си сцениЗа да бъде един филм определен като хит, трябва да отговори на няколко фактора. От една страна актьо…Dec 7 2019skafeto.com


loading...