Шарън Стоун

Шарън Стоун е сред най-известните актриси в света. По тази причина мнението й по различнии въпроси не само се търси, но и е интересно и буди уважение сред хората. Именно затова когато звезда от нейния ранг изрази своите симпатии към даден политически лидер, това веднага се превръща в новина.

Актрисата Шарън Стоун говори в интервю за американското списание „GQ” за отношението си към руския президент Владимир Путин, като го нарече „силен лидер” и критикува американския му колега Доналд Тръмп, пишат от actualno.com. „Вярвам, че Путин по свой начин е силен водач на своята страна“, заяви актрисата, като определи Путин и Тръмп като „много различни“, предаде БГНЕС.

„Президентът на Русия, управляващ страната си, се ръководи от най-добрите й интереси”, отбеляза Стоун. Според нея Тръмп е „самохвалко“, който не уважава поста си. В същото време актрисата сподели сериозното си съмнение, че американският лидер ще бъде преизбран на изборите тази година.

Шарън Ивон Стоун (на английски: Sharon Yvonne Stone) е американска актриса, манекенка и продуцент, носителка на награди „Златен глобус“ и „Еми“, номинарана е за „Оскар“ и две награди „Сатурн“. Известни филми с нейно участие са „Полицейска академия 4“, „Над закона“, „Зов за завръщане“, „Първичен инстинкт“, „Последният екшън герой“, „Казино“, „Първичен инстинкт 2“, сериалите „Адвокатите“, „Закон и ред: Ню Йорк“ и други.

Шарън Стоун е родена на 10 март 1958 г. в Мийдвил, Пенсилвания, САЩ. Тя е второто от четири деца, дъщеря на Дороти – счетоводител и домакиня, и Джоузеф Уилям Стоун II – работник във фабрика. Стоун завършва гимназия в Сийгъртаун (на англ. Saegertown), Пенсилвания през 1975 г.

Вижте още:Мрежата ври и кипи от последната снимка на 60-годишната Шарън Стоун60-годишната Шарън Стоун завладява сърцата на милиони жени и мъже по света не само с актьорския си т…Feb 6 2019skafeto.com8 актьори, които се срамуват от култовите си сцениЗа да бъде един филм определен като хит, трябва да отговори на няколко фактора. От една страна актьо…Dec 7 2019skafeto.com

loading...