шашна мрежата

Известните личности не само у нас, но и по света, обикновено са с грим, направен от професиналисти. Те рядко си позволяват да се покажат без грим и затова когато някоя звезда покаже естествената си визия, това обикновено предизвика голяма реакция. Десислава е една от родните звезди, които решиха да се покажат съвсем натурални в социалните мрежи. Тя направо шашна мрежата с този кадър, но получи изключителна реакция от феновете си.

Десислава е неузнаваема, а в социалните мрежи става все по-горещо откъм коментари, пишат от show.blitz.bg. Причината за вълненията е актуална снимка на гласовитата блондинка, на която тя е без капка грим. Фотосът, който Деси качи в профила си, предизвика истински фурор и за броени часове натрупа впечатляващо количество лайкове. На снимката изпълнителката прилича на детенце, а обратната връзка, която получи от феновете си във вид на коментари, е повече от балсам за самочувствието. „Деси не прави грешката на другите да се подлагаш на каквито и да е интервенции. Ние феновете вече се молим за това. Ти си невероятно красива естествена. Изглеждаш прекрасно.
Десислава шашна мрежата без грим (Снимка)

Остани себе си. Адмирации за визията“, гласи един от най-прочувствените излияния към певицата. Доскоро се твърдеше, че фолкдивата изживява един от най-трудните си периоди заради драстичното напълняване и следродилната депресия. Само че от това, което виждаме сега, можем да предположим, че Десислава вече затваря тъжната страница и приключва с мрачното настроение. Вместо тях е заредена с усмивки, свежо излъчване и енергия за много нови начинания.

Деси Слава е родена на 7 март 1979 г. в град Раднево, България в семейство на миньор и лаборантка. Детството и преминава на няколко различни места. До седемгодишна живее в малкото миньорско градче Гълъбово с по-малкия си брат Милен и родителите си. По това време те се развеждат и тя заминава при баба си и дядо си в китното селце Пет могили. Там учи само една година, след което майка ѝ, омъжена повторно и установена в курортния град Хисаря, я взема при себе си. Детството и не преминава безгрижно и в игри, като на другите деца. От деветгодишна започва да помага в отглеждането на сестра си Ина, а три години по-късно се ражда и другата – Ния.

Вижте още:Приказката свърши? ДесиСлава пропищя от Малката Кобра. Ето каква е причинатаВ края на миналата година на бял свят се появи вторият син на певицата ДесиСлава Борис. Бебето е пло…Jan 31 2018skafeto.comТрагедия: Автомобилът на фолк дивата Десислава убила мъж на АМ „Тракия“Доскорошният шофьор на фолк дивата Десислава Димитър Илиев дойде тази сутрин в Бургаския окръжен съд…Feb 14 2019skafeto.com

loading...