Шеф Манчев дъщеря

Шеф Иван Манчев е на заслужена почивка в планината с двете си най-любими жени, пише Hotnews.bg. Готвачът кара ски с дъщеря си Вики и любимата си Ива Бека по пистите на Ястребец. Щерката, която е от брака със съпругата му Марина е истинска красавица.

За разлика от брат си Христо, който вече завърши гимназия, тя все още е ученичка, но вече ясно личи, че ще се превърне в красива и елегантна млада дама, по която ще въздишат много мъже.

Манчев има пълното право да се забавлява и разпуска в приятната женска компания, защото предаването му „Черешката на тортата“ се оказа най-гледаното през януари според данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент България. По традиция NOVA продължава да предлага на зрителите си висококачествени български продукции в най-гледания часови пояс, съобщиха официално от медията.

Ето я щерката на шеф Манчев (Снимки)

С 31,6% аудиторен дял оспорваната кулинарна надпревара е най-гледаното предаване от зрителите в активна възраст през януари. В края на февруари предстои стартът на активния пролетен телевизионен сезон на NOVA, така че Черешката ще спре поне до началото на лятото.

Ето я щерката на шеф Манчев (Снимки)

Ето я щерката на шеф Манчев (Снимки)

Вижте още:
Шеф Манчев бесен: Живея под наем, не съм богаташ„Медиите ме изкараха богат като митичния Крез. За мое съжаление, това е доста далече от истината”. Т…Jan 11 2021skafeto.com


loading...