шеф Токев

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Шеф Токев е един от най-нашумелите и харесвани от публиката готвачи у нас в последните години. Звездата му изгря с първия сезон на хитовото предаване „Мастър шеф“, след което той се възползва от славата и изгради солидна клиентела за изискания си ресторант. За щастие или нещастие обаче, в момента предстои промяна за готвача, която го изненада, но не успя да разклати спокойствието и баланса в живота му.

Лятото на Шеф Андре Токев със сигурност не е било толкова лежерно и релаксиращо, колкото му се е искало. Кулинарният гуру с широка фенска маса у нас, трябваше спешно да премести хитовия си столичен ресторант, предават от show.blitz.bg.

Причината за изненадващата рокада се оказа Добромир Гущеров, който е и дългогодишен собственик на сградата, в която се помещава ресторанта, в която и навремето е живял комунистическия управник Антон Югов. Тъстът на Светлана Гущерова е сключил доста изгодна сделка и е продал имота, в който от 2 години беше настанен ресторант „Андре“, а в плановете на новия собственик на сградата не влиза и ресторант, пише „Уикенд“.

Вместо да изпадне в професионална криза обаче, Андре Токев направи светкавичен ход и не се остави на обстоятелствата да го провалят. Новото място на изискания му ресторант е в сърцето на София, в непосредствена близост до парламента, зад бившия хотел „Радисън“, където пък години наред се помещата друг хитов сръбски ресторант. Освен с новата локация на ресторанта си, топ готвачът е зает и със снимките на най-новото си предаване „Ловци на храна“. А междувременно стана и дядо, след като му се роди внучка Ема-Мари.Шеф Андре Токев катастрофира жестокоШеф Андре Токев изживя един от най-кошмарните моменти от живота си, след като кулинарният гуру катас…Sep 23 2019skafeto.comЯсно е кога започват предварителните кастинги на Мастър шеф„Мастър шеф“ е едно от най-приятните за гледане предавания в българския ефир в последно време. Зрите…Sep 25 2019skafeto.com