Джоли, Брад Пит

Разводът на Анджелина Джоли и Брад Пит бе изключително тежък и медийно отразен. Децата им бяха намесени в отношенията и трябваше да заемат страна, а това никога не завършва добре. Оказва се, че има и неща, които до скоро не бяха публично известни за цялата драма. Те касаят Джоли, Брад Пит и Мадокс.

Процедурата по развода на 44-годишната Анджелина Джоли и 55-годишния Брад Пит, въпреки че не е приключила, спокойно се приближава до своята крайна точка. Поглеждайки назад към бурното разпадане на двойката, можем да кажем, че сега страстите в разделеното холивудско семейство отшумяха, но не и за най-големия син на актьорите.

18-годишната Мадокс Джоли-Пит отказва да признае Брад за свой баща и като цяло да осъществява всякакъв контакт с него. Именно заради тези драми Анджелина се видя принудена да направи нещо невероятно. От jenata.blitz.bg припомнят, че именно Мадокс изигра важна роля във факта, че осиновителите му подадоха молба за развод.

През 2016 г. между него и Брад Пит избухна кавга на борда на частен самолет, след което Джоли обвини съпруга си в насилие над децата им и поиска от съда да се разведат. Неин близък сега обаче хвърли бомба с твърдение за самата Джоли, Брад Пит и Мадокс. Според него Анджелина изобщо не е против Мадокс и Брад да се помирят. Нещо повече, актрисата се опитва да затвори пропастта между тях, но всичките й усилия са напразни.

„Мадокс не откликва на молбата й. За Брад това е огромна загуба“, казва приятел на бившата звездна двойка. Друго от осиновените деца на известната холивудска двойка, 15-годишният Пакс, споделя позицията на по-големия си брат. С преместването на Мадокс в Сеул, където се записа да учи за първа година в университета Ензе, Пит имаше надеждата да установи отношения с поне един от двамата тийнейджъри.

„Брад се надява, че ще успее да сключи мир с Пакс, докато Мадокс е в чужбина и влияе на брат му“, добави приятелят на холивудската звезда. В конфликта Пит и Джоли Мадокс зае страната на Анджелина, с която все още имат страхотни отношения. Самата тя каза пред пресата колко трудно й е било да се раздели с най-големия си син и колко се гордее с академичния му успех. Неотдавна пък Мадокс я подкрепи на премиерата на последния филм, в който тя игра.Анджелина Джоли откровена до болка: Бях изгубенаАнджелина Джоли е една от най-уважаваните актриси в Холивуд, а и по целия свят. Не само заради безсп…Oct 12 2019skafeto.comАнджелина Джоли като бог в нов филм на MarvelПрезидентът на „Марвел“ Кевин Файги представи следващите проекти на студиата на изложението „Комик-к…Jul 22 2019skafeto.com


loading...