щерката на Анелия

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Анелия е сред родните поп-фолк звезди, които са обичани от публиката. Освен безспорен талант, тя е и много красива, при това красотата й не се подчинява на днешните „стандарти“, които включват редица интервенции. Именно затова щерката на Анелия провокира гнева на феновете в социалните мрежи, тъй като външността й е доста…коригирана.

Въпреки че още е много невръстна, само на 16, дъщерята на поп фолк Анелия изглежда с поне 10 години отгоре, а причината не е само тежкия грим, на който залага, но и редица подобрения по себе си, пишат от show.blitz.bg. Младото момиче, което прави всичко възможно да промени изцяло естественото си излъчване с уголемени устни, изкуствени мигли, екстеншъни и всевъзможен набор от изкуствени подобрения, отново си навлече гнева на феновете в социалните мрежи.

Наскоро именитата й майка Анелия, която на много от фотосите си изглежда много по-естествена и свежа от щерка си, качи снимка на Ивон, която вместо да пожъне комплименти и ласкателства, провокира противоположен ефект. Само допреди няколко години щерката на Анелия и Коко Динев – Ивон имаше типично детско излъчване и разбира се – естествена и свежа визия, но увличането по корекциите промениха драстично това. Днес тя повече плаши, отколкото удивлява положително феновете на майка си.

Анелия е родена на 1 юли 1982 г. в Стара Загора, в семейството на Светла и Георги Атанасови. Майка ѝ е родом от Санданския край (дядото на Анелия по майчина линия е от с. Ласкарево, баба ѝ е от с. Любовка), но още малка се премества със семейството си в Стара Загора. В рода на Анелия по майчина линия има музиканти, а дядовците ѝ са гайдари и тамбуристи. Кръстена е на дядо си по бащина линия, Атанас. Майка ѝ пее в група до 35-годишна.

Анелия започва да взима уроци по пиано още в детската градина. Когато е във 2-ри клас, по инициатива на нейна учителка по пеене в началното училище Славка Иванова е сформирано триото „Гласовити тракийчета“, в което участват Анелия и още две нейни съученички. През 1994 г. триото записва в „Балкантон“ собствена плоча с народни песни, предимно от Тракийската фолклорна област. Също по инициатива на Славка Иванова, след това Анелия пее в малкия хор на ансамбъл „Загорче“.

Вижте още:Анелия: Чак сега станах домакиняДойде времето, когато фолк звездата Анелия започна да се приобщава с порядките за една домакиня. Пок…Apr 19 2020skafeto.comНяма да повярвате как е изглеждала дъщерята на Анелия преди корекциите (Снимка)Децата на известните личности у нас порастват и често те са в обектива на камерите още от ранна възр…Apr 15 2020skafeto.com


loading...