james bond No Time to Die

25-ият филм за супер шпионина Джеймс Бонд се нарича No Time to Die, което създава редица различни теории и спекулации. Това ще бъде и петият филм за Агент 007, в който Даниел Крейг влиза в главната роля.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от James Bond 007 (@007) на

Теория първа: Връзката със Спектър
Заглавието „Няма време за умиране“ споменава две ключови сцени от филма „Спектър“ (2015). В първата Бонд казва на Блофелд: „Дойдох тук да те убия”, а Блофелд отговаря: „И аз мислех, че си дошъл тук да умреш.” Във втория, Бонд казва: „Не лети ли времето?” И след това хвърля взривяващ се часовник срещу злодея. Тези две сцени предполагат няколко неща. Първо, няма време за умиране ще възобнови интензивното съперничество между Бонд и Блофелд. Второ, очакваме множество обрати, необикновени и безнадеждни, че направо да ни присвие жлъчката докато гледаме новия филм.

Новият Джеймс Бонд ще се играе от… чернокожа актриса!Кой ще наследи Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд? Този въпрос циркулира сред феновете на поредица…Jul 15 2019skafeto.com

Теория втора: смъртта на Джеймс Бонд
Думата „умре“ надвисва над новото заглавие като брадва, особено когато вземете предвид причината Дани Бойл да напусне филма преди година. Той искаше Бонд да умре в края, завършвайки цикъла с актьора Даниел Крейг, ако не помните. И сега има такова усещане. Може би Бонд наистина ще бъде сразен в „No Time to Die“.

Към момента No Time to Die ни се струва доста интригуващ, защото режисьор на филма е Кари Фукунага, а видяхме на какво е способен в първия сезон на „Истински детектив“.

Ролята на основния злодей в предстоящия филм пък е поверена на носителя на Оскар Рами Малек. С обявяването на заглавието имаме и нов синопсис. Той гласи, че Джеймс Бонд се наслаждава на почивката си в Ямайка, но тя е прекъсната от неговия стар приятел от ЦРУ Феликс Лейтър (Джефри Райт).

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от James Bond 007 (@007) на

Лейтър се обръща към Бонд със зов за помощ, защото тайна престъпна организация е отвлякла учен, за да го използва за злите си цели. Това води Джеймс Бонд право при мистериозен злодей, който разполага с нова и много опасна технология.

Премиерата на No Time to Die е насрочена за 8 април 2020 г., а в идните месеци очакваме и първи трейлър.
Новото испанско момиче на Джеймс БондНевероятни устни, страхотно привличащ невинен поглед и приковаващо погледа присъствие. Тя е Ана де А…May 26 2019skafeto.com

loading...