Ще я видим ли пред олтара
Глория

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

На 45 години Глория най-после има шанс да се види в бяла рокля пред олтара. Миналия уикенд примата на лекия жанр за първи път от години си позволи да покаже мъжа до себе си. Двамата бяха на романтично пътуване във Виена и се говори, че смятат да се женят. Голямата новина, че Глория е щастливо влюбена, бе разгласена от самата певица.

Още от Любопитно

Припомняме, че тя пусна в профила си в инстаграм снимка от парка на двореца “Шонбрун” във Виена, на която позира, прегърнала млад мъж.

Първият коментар към фотоса е от дъщеря й – Симона Загорова. Той се състои от три сърчица, което издава, че момичето познава мъжа и одобрява връзката на майка си с него. Следва серия пожелания към двойката за вечна любов.

Всички те са харесани от Глория, което потвърждава, че човекът от снимката не е случаен познат, а мъжът, с когото певицата има сериозна връзка, отбелязва „Уикенд“.

Според слуховете съвсем скоро двамата се готвят да сключат официален брак. Той ще бъде първи за звездата. Макар да има дъщеря от музиканта Илия Загоров, Глория никога не е била омъжена за него.

Преди време тя призна, че като всяка нормална жена мечтае да е булка, но все още търси подходящия мъж, на когото да се врече във вечна вярност. Най-вероятно вече го е намерила, тъй като от около десетина дни носи на безимения си пръст на дясната ръка пръстен, който би могъл да е годежен.

Засега Глория не е издала никакви подробности около самоличността на своя любим. Не е изключено това да е заможният грък, с когото отдавна се говори, че имала връзка. Запознали се преди 3 години. По онова време човекът бил женен, а певицата нямала нищо против да се среща тайно с него, когато пътувала до Гърция. Той обаче бил толкова влюбен, че подал молба за развод, за да е с българката.