хекимян кадриев

Между звездите на Би Ти Ви Антон Хекимян и Юксел Кадриев тлее тайна вражда, коментират по коридорите на телевизията техни колеги. Двамата новинари от доста време никак не се понасяли, въпреки че нито единият, нито другият са фенове на конфликтите и ведомствените интриги. Неприязънта, естествено, се зародила в битката за зрителските сърца.

И Антон, и Юксел си имат десетки хиляди фенове, но Кадриев напоследък се дразнел, че колегата му го задминава по рейтинг и все гледал да му натърти по нещо язвително, когато се разминавали в коридора.

Една от забележките на зеленоокия водещ на новините била, че Хекимян твърде много се смее в ефир и това биело по авторитета му. За разлика от него, Юксел наистина чете новините с каменна физономия. „Колегата се опитва да му пришие собственото си поведение в ефир, но тяхната работа е различна – Антон все пак разговаря с хора в студиото и не може да се държи като мумия. При поднасянето на новините нещата са по-други“, защитават Антон негови колеги.

Според тях Юки, като човек от старата гвардия на телевизията, ревнувал от популярността на Хекимян и търси под вола теле, за да изкара по-младият новинар учен-недоучен и да го удари на тема професионализъм.

Още:
Антон Хекимян в опасна близост с разведена колежка (СНИМКА)Антон Хекимян работи в женско царство. Водещият на сутрешния блок по БТВ се paдвa нa ocoбeнo внимaни…Dec 22 2019skafeto.com

На Хекимян такова чудо отдавна не му се беше случвало – такъв нагъл гост не е имал скоро (ВИДЕО)Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков гостува в студиото на БТВ, където проведе …Nov 15 2019skafeto.com

loading...