Юксел Кадриев апартамент

Дългогодишният водещ в bTV Юксел Кадриев живее от 12 години в общинско жилище и плаща 80 лв. на месец за апартамент в елитен столичен комплекс. Семейството на Кадриев, по информация от Административния съд в София, получава годишен доход от около 302 100 лв. – предостатъчно за покупката на приличен дом почти навсякъде в столицата – нещо, с което малцина биха могли да се похвалят, че могат да осъществят само с едногодишния си доход.

Сметката е проста – Кадриев съжителства с дъщеря си и майка си. Месечните приходи на семейството, базирано на тримесечния им доход, обявен от Административния съд, в размер на 75 252 лв., е около 25 175 лв. Майката е пенсионер и получава пенсия под 1000 лв., а 21-годишната щерка на водещия още е студентка и не работи. Това означава, че заплатата на Кадриев в bTV е колосалната сума от над 24 000 лв. И при всичко това водещият живее от 12 години на общинско жилище.

Нещо повече – по информация на „Уикенд” наскоро кметът на район „Красно село”, където се намира тристайният апартамент на водещия, е прекратил договора на водещия. Той пък обжалвал заповедта.


loading...