Юлиан Вергов

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Юлиан Вергов е един от най-известните и обичани от публиката български актьори. Още преди години, когато си партнираше със Стефания Колева в комедийния сериал „Тя и той“, той успя да завладее сърцата на хората и оттогава до днес продължава да изумява българското общество с ролите си.

След невероятната роля, която направи в хитовия сериал „Откраднат живот”, фен листата на актьора стремглаво се увеличава. И определено има за какво! Талантът определено не е единственото, заради което многобройните му почитатели изпадат буквално в истерия при появата му, пишат от show.blitz.bg. Това, което представлява актьорът като човек, всъщност буди истинското възхищение. Потвърждение за това е последната проява на Вергов, който се съгласи веднага да вземе участие в силно емоционален филм и то без абсолютно никакъв хонорар.

Лентата се казва „Петя на моята Петя“ и е първият игрален филм за голямата бургаска поетеса Петя Дубарова, която си отиде от този свят едва на 17 години, оставяйки едни от най-лиричните стихове. Юлиан Вергов, разбира се, е в главната роля – влиза в ролята на новия директор на Петя и съучениците й. Още когато си помисля за него, екипът на филма не смее и да си представи да го има в редиците си. И все пак Сашо Косев рискува и му изпраща сценария. За всеобща радост – и изумление – Юлиан не само се съгласява да участва без хонорар, а твърди, че това е един от най-добрите сценарии, които е чел от много време насам.

Освен Вергов, в лентата участват и много други популярни наши актьори, сред които са Албена Колева, Моньо Монев, Васил Банов, Орлин Павлов. Във филма ще видим и дъщерята на Юлиан Вергов – Алена, за която е особена тръпка да играе заедно с баща си. Снимките на филма стартираха още на 16-и юни, а негов продуцент е Николай Урумов. Проектът е финансиран с 400 000 лева от Националния филмов център и със 125 000 лева от Община Бургас. По предложение на кмета на общината Димитър Николов Общинският съвет гласува отпускането на още 40 000 лева за подводни снимки.Пълен обрат: Юлиан Вергов се събра с жена си ИринаАктьорът Юлиан Вергов отново дели един дом с голямата си любов и майка на единствената му дъщеря – И…Apr 5 2019skafeto.comЮлиан Вергов: Гласът ти винаги трябва да се чуваЮлиан Вергов е един от малобройните български съвременни актьори, на които вярваме всеки път. В пост…Jul 27 2019skafeto.com