Яна Маринова

Всеки има своите малки неудобни моменти, които предизвикват у него чувство на смут. Никой не е застрахован от тях, в това число и известните личности, защото и те, макар и звезди, са просто хора. На кого не му се е случвало да сбърка, докато говори? Да се спъне, вървейки по улицата, или дори по невнимание да се блъсне в нещо?

Съвсем наскоро и Яна Маринова се озова в подобна ситуация. Преди дни в столичен мол се състоя премиерата на филма „Диви и щастливи“, който е с нейно участие. Освен запалените любителите на киното, дебютната вечер на лентата събра и редица популярни имена.

Сред гостите бяха Асен Блатечки и Деян Каменов-Дидо от музикалната група „D2“, които бяха сред първите, гледали лентата. Именно те, заедно с двете дами, изпълнили главните роли в продукцията, са „основните герои“ в забавно видео, което Яна Маринова сподели в социалните мрежи.

На него се вижда как господата позират за снимка с Маринова и екранната ѝ половинка – Луиза Григорова-Макариев. Обаче малко преди фотографският обектив да запечата образите на четиримата, Луиза, Асен и Деян, очевидно предварително наговорили се, изненадват Яна и се оригват „в синхрон“.

Напълно неподготвена, звездата от „Привличане“ избухва в смях, като решава да поседне на подлакътника на креслото до нея. Само че не успява да запази баланс и залита назад, като впоследствие пада на земята.

И докато всички се превиват надве от смях, Блатечки веднага ѝ се притича на помощ, помагайки ѝ да се изправи отново на крака, след което тя го прегръща.

а го качваме веднага“, казва актьорът.

„Каскада на живо. К’во да направя, може да се случи на всеки…“, гласи посланието към публикацията, която в Инстаграм вече е достигнала почти 24 хил. потребители.

От коментарите става ясно, че последователите на Яна искрено се забавляват със случилото се.

„Дори в падането си добра“, написа една от почитателките ѝ.

Виж още:Яна Маринова: Любовта ме прави дива и щастливаКрасивата актриса Яна Маринова дължи перфектната си фигура на дългогодишни занимания с лека атлетика…Jun 10 2019skafeto.com

loading...