япония радеви

След тържествата по интронизацията на 126-ия японски император Нарихиту, на които сред много знатни гости присъстваха и президентът Румен Радев и съпругата му Десислава, експертът по протокол Милена Хлебарова коментира пред БНТ, че гостите са били удостоени с една истинска церемония, както изисква протокола.

Тя изтъкна, че освен официалната част по приемането на трона и приема, предстои и чаена церемония, като всяко от събитията изисква различно облекло и начин на поведение.

Хлебарова допълни, че японският протокол предварително е изпратил предписания към гостите.

„Поведението на нашата първа двойка много изненада, защото беше аристократично. Показаха се на ниво – показаха, че с външния вид, с изказа, с начина на движение, с маниерите, с жестовете, те показаха, че държат на приятелството между България и Япония, а именно това е в основата на присъствието им там и изказването на благопочитания към новата императорска двойка“, каза експертът.

Тя допълни, че облеклото и на двамата е отговаряло на изискавнията на дрескода за мястото и за времето. Хлебарова каза още, че досега не сме ги виждали облечени по този начин и затова са предизвикали изненада. Експертът изтъкна, че семейство Радеви са изглеждали дори по-добре от кралските двойки, присъствали на събитието и за това със сигурност е допринесла и дизайнерката Невена, с чиито тоалети бе облечена Радева.Десислава Радева блесна с втори впечатляващ тоалет в ЯпонияПрезидентът на България Румен Радев и съпругата му Десислава Радева са в Япония по случай официалнот…Oct 23 2019skafeto.com

Президентът Радев и съпругата му блеснаха на интронизацията на император Нарухито (ГАЛЕРИЯ + ВИДЕО)Президентската двойка на България бе изключително елегантна в Япония. Румен и Десислава Радеви са в …Oct 22 2019skafeto.com

loading...