Мастър шеф

„Мастър шеф“ е едно от най-приятните за гледане предавания в българския ефир в последно време. Зрителите могат да се насладят както на чудесни рецепти, така и на различни моменти с напрежение, което прави предаването комплексно. Освен това то дава възможност на хората да превърнат своето хоби в професия, което дава много добър пример на хората, които са по-нерешителни и не знаят как точно да постигнат мечтите си. Тази година шоуто продължава със свой пореден сезон, който най-вероятно ще бъде още по-впечатляващ, като вече са ясни датите за предварителните кастинги.

Екип от кулинарни експерти стартира предварителните кастинги за шестия сезон на хитовото шоу MasterChef по bTV, предават от show.blitz.bg. Те ще търсят хоби-кулинари, които винаги са искали да станат част от приключението в най-голямата кухня на България, но не са се осмелили.

Всеки, който желае да спечели шанса да се бори за престилка, престижната титла MasterChef на България и голямата награда от 100 000 лева, може да се запише за предварителен кастинг на адрес http://masterchef.btv.bg/casting/. След това трябва да поднесе на професионалните готвачи своя сготвен специалитет, с който мисли, че ще се представи най-добре и да го поднесе в чинията, която смята, че е най-подходяща за него.

Разбира се, както се досещате, одобрените участници, които ще прекрачат прага на MasterChef, за да изпитат кулинарните си възможности, ще бъдат затрупани с много изненадващи предизвикателства и в компанията на топ гурме професионалистите – Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу. Предварителните кастинги за MasterChef ще се проведат на 12, 13, 19 и 20 октомври в „Парк хотел Москва“.Голяма трагедия сполетя победителка от „Мастър шеф“Любовта между двама души е способна да превъзмогне и най-тежките удари на съдбата. Това бе доказано …May 10 2019skafeto.comКошмарът на „Мастършеф“ Силвена Роу издържа мъжа си от 14 годиниМного таланти блеснаха в поредното издание на кулинарното реалити „Мастършеф“. Всеки от тях обаче им…Apr 11 2019skafeto.com

loading...