Джордж Майкъл

Великолепна мелодия, която ще остане във времето като една от най-хубавите песни на 80-те. Това всъщност е и първият самостоятелен сингъл на покойният Джордж Майкъл. Саксофонът в началото на песента гали ухото, а ритъмът й е уникален. Не е случаен фактът, че беше номер едно в 25 страни в света, а продажбите й варират на над 6 милиона копия. Джордж Майкъл ни остави изключително богата дискография, албуми и песни.

Певецът прави дебют с групата си „Wham“ в началото на 80-те, тя се разпада през 1986 година. От тогава Джордж става самостоятелен певец и ни залива с качествена музика. Британският поп певец и автор на песни ни напусна съвсем скоро – на 25 декември 2016 г. вследствие на сърдечна недостатъчност. Но песните му ще останат.

Джордж Майкъл е британски поп певец и автор на песни, продал над 85 милиона записа по целия свят. Рожденото име на певеца е Йоргос Кириакос Панайоту. Роден е на 25 юни 1963 г. Баща му Кириакос Панайоту е ресторантьор, който се премества в Обединеното кралство през 1950 г. Майка му Лесли Анголд Харисън е английска танцьорка. Тя умира от рак през 1997 г.

Поздрав с този незабравим хит!

През 1960 г. излиза един от най-великите хитове на този гениален музикант (ВИДЕО)Велик американски певец и пианист, който слага началото на соул музиката. Това е големият Рей Чарлс.…Mar 29 2017skafeto.com

loading...