25-годишен грък сменя Слави

25-годишен грък сменя Слави Трифонов в БТВ. От 27 януари в тв ефира тръгва ново шоу в часовия пояс на „Шоуто на Слави“ – 22:30 ч., в което водещ ще е абсолютно неизвестният на масовата публика Николаос Цитиридис.

На „стола за забавления“, както вече наричат изстиналото място на Слави Трифонов, ще сяда от време на време и друг комедиант – Александър Деянски. И двамата водещи ще получават заплата от по 8000 лева на месец, съобщава „България Днес“.

Шоуто е вътрешна продукция, а не външна, както бе предаването на Дългия. До момента Николаос Цитиридис е известен като един от основните комедианти на „Комеди клуб София“. Роден е през 1994 година в Атина, едва петгодишен идва със семейството си в България.

Николаос стартира stand up comedy кариерa преди четири години. Тогава решава да се пробва в софийския клуб. Комикът печели наградата от 100 лева още същата вечер. Мениджърът на заведението Иван Кирков го забелязва и кани да се включи в ускорената програма на проекта. Скоро след това Цитиридис подписва и договор с клуба.

25-годишен грък сменя Слави Трифонов, ще "топли" стола му срещу 8 бона (СНИМКА)
Николаос Цитиридис

Другият водещ – Александър Деянски, също е сред основните комедианти на „Комеди клуб София“. Кариерата му започва през януари 2016 г. През 2008 г. завършва математическата в Благоевград. До момента има над 500 професионални шоута, от които 7 в зала 1 на НДК.

Виж още:Ясно е името на новото шоу на мястото на СлавиОт известно време от БиТиВи промотират новото шоу, което ще се излъчва на мястото на „Шоуто на Слави…Jan 8 2020skafeto.com

Слави Трифонов – сам и разочарован от женитеСлави Трифонов е сред българските известни личности, които не успяват да намерят точния човек за себ…Jan 6 2020skafeto.com

Андрей Райчев: Слави ще e фактор най-рано през 2021 г.„Фактор, който се задава на политическия терен, е Слави Трифонов, но това ще се развие чак през 2021…Dec 30 2019skafeto.com

loading...