технологичния свят

Технологиите са част от живота ни, която дотолкова навлезе в ежедневието ни, че вече трудно си представяме и спомняме какво беше преди тях. Истината е, че на върха в технологичния свят има 4 известни двойки, които стоят зад някои от най-големите открития в тази сфера.

Технологичният свят се развива със скоростта на светлината. Също толкова бързо се мени и холивудският пейзаж, пишат от iwoman.bg. Чудите се какво е общото между двете? Любовта, разбира се! Днес ще ви срещнем с 4 двойки, които еднакво успешно се справят и с управлението на технологичната индустрия, и с медийните си изяви.

Евън Шпигел и Миранда Кер
Започваме с една прекрасна двойка, която през тази седмица се сдобиха с нов наследник. Евън Шпигел е съосновател и изпълнителен директор на Snap Inc., компанията-майка на Snapchat. Миранда Кер пък е един от най-добре платените модели в света и основател на компанията KORA Organics.

Карли Клос и Джошуа Къшнър
Къшнър е основател на Thrive Capital и съосновател на една от най-известните фирми за допълнително здравно осигуряване Oscar Health. Клос, която каза заветното „Да“ на Джошуа през 2018 година след 6 години любов, пък е известен модел.

Марк Зукърбърг и Присила Чан
Зукърбърг е изпълнителен директор и съосновател на Facebook. Със своята половинка от студентските години в Харвард, Присила Чан, Зукърбърг стартира филантропската инициатива „Чан Зукерберг“, фокусирана върху науката и образованието.

Серина Уилямс и Алексис Оханян
Оханян създава Reddit ¬- сайт, който създава отделни общности, наречени „subreddits“, в които потребители споделят различни неща. Освен това, е изпълнителен директор и на фирмата Initialized Capital. Уилямс е една от най-добрите тенисистки в света и заема трето място в списъка за всички времена на най-печелившите играчи с 39 основни турнирни титли.Кои са самотните майки, отгледали най-големите звезди в светаСамотните майки често имат трудности, когато става въпрос за отглеждането и възпитаването на децата …Oct 12 2019skafeto.comЯсно е кои са най-интелигентните звездиКогато става въпрос за известни личности, рядко се замисляме за това кои са силните им страни, тъй к…Oct 9 2019skafeto.com


loading...