5 двойки

Звездите, също като нас, имат нужда от любов, спокойствие и щастие. Често обаче поради естеството на живота им, те трудно намират точния човек за себе си. Затова и е чудесно, когато видим щастливите двойки в Холивуд, които дават надежда на всеки самотник, че и за него има сродна душа. Днес ви представяме 5 двойки, на които им е писано да бъдат заедно.

Понякога любовта на нашия живот е била точно под носа ни през цялото време и ние не сме я видели. А, може би тогава не е бил подходящият момент, пишат от dama.bg. Има двойки, които остават приятели, след като се разделят, но има и моменти, когато дълго време познати и приятели се влюбват. Представяме ви 5 холивудски двойки, които първоначално са били само приятели.

Джъстин Биуйбър и Хейли Боудуин
Въпреки че двойката се събра през 2016 година, те всъщност се запознават от цели 7 преди това. През 2019 година пък Джъстин и Хейли се ожениха.

Аштън Кътчър и Мила Кунис
Мила Кунис се омъжи за човека, с когото сподели първата си целувка на екрана. Двамата се запознават по време на ситкома „Шеметни години“ през 1998 година и изиграват двойката Джаки и Майкъл. През 2012 година двамата отново се срещат и се влюбват.

Ози и Шарън Озбърн
Шарън се срещна с Ози през 1970 година, когато е само на 18 години и работи за баща си – мениджър на „Black Sabbath“. След като Ози е уволнен от „Black Sabbath“ през 1978 година, Шарън става негов мениджър и тази професионална връзка прераства в романтика.

Шон Мендес и Камила Кабейо
Шон и Камила се запознават през 2014 година, по време на откриването на турне. Оттогава стават много близки приятели. Тази близост кара феновете да започнат слухове за връзка между двамата. Чак през юли 2019 година Шон и Камила бяха забелязани да се целуват в кафене в Сан Франциско, а по-късно връзката им беше потвърдена.

Ким Кардашиан и Кание Уест
Емблематичната двойка се среща през 2002 година, когато Кание правеше видео с приятел на Ким. През 2009 година Кание дори написа стих за Ким, но слуховете, че излизат бяха потвърдени чак през 2012 година, когато рапърът призна любовта си към Ким в песен. Двамата се ожениха през 2014 година в Италия.20 звезди, които кръстиха децата си с нелепи именаНелепи имена има много. Проблемът е, че за да се стигне до тях, е имало родители, които са мислили в…Oct 24 2019skafeto.comКои са самотните майки, отгледали най-големите звезди в светаСамотните майки често имат трудности, когато става въпрос за отглеждането и възпитаването на децата …Oct 12 2019skafeto.com


loading...