звездни двойки

Понякога дори и най-близките ни хора не са наясно с някои детайли от живота ни. Представете си обаче, че има и известни личности, които успяват да запазят в тайна събитията в живота си, докато изведнъж не споделят, че са сключили брак. Днес ви представяме няколко звездни двойки, чийто брак бе изненада за всички.

Сватбата е един от най-щастливите моменти в живота ни, който искате да споделите с близки и приятели, а понякога и с целия свят, пишат от dama.bg. И точно това правят най-често знаменитостите: те организират грандиозни церемонии и с удоволствие публикуват детайлите за сватбата си из всички таблоиди. Има обаче и такива, които предпочитат тихо и уютно тържество със семейството си, вместо холивудски блясък. Представяме ви 6 двойки, чийто брак беше повече от изненадващ за техните фенове.
Снимки: dama.bg

6Ричард Гиър и Александра Силва

Ричард Гиър е роден на 31 август 1949 във Филаделфия, САЩ. Той е второто от общо пет деца (има три сестри и един брат) в семейството на домакинята Дорис и застрахователния агент Хомър. През ученическите си години свири на музикални инструменти и пише музика за постановки. Завършва гимназия през 1967 и печели стипендия за университета в Масачузетс, където изучава философия и драматично изкуство. След две години прекъсва следването си, за да се посвети на театъра.
Назад