BTS на музикалните награди "Мелон" през 2018г., на които спечелиха 7 награди

През последните няколко седмици няма и дума от агенцията на к-поп групата Би Ти Ес (BTS) за изяви и дейности на изпълнителите за периода от средата на август до края на септември тази година.

В неделя (11 август) дойде потвърждение, че к-поп групата BTS ще си даде дълга почивка. За последната година певците направиха няколко световни турнета, на които промотираха своите хитови албуми.

Ваканцията започна в неделя след като певците се появиха на събитието „Lotte Duty Free Family Concert“ в Сеул. Това е първата по-дълга почивка, на която седемте членове се радват, откакто дебютираха през 2013 година.

Тяхната агенция Big Hit Entertainment иска бандата да се „презареди и да се подготви да се представят отново като музиканти и творци“. Групата през последната година успя да се наложи на ключов за тях пазар – САЩ.

К-поп група BTS годишно генерира 4 милиарда долара на Южна КореяЮжнокорейската поп (к-поп) група BTS всяка година допринася с около 5 милиарда щ.д. на икономиката н…Aug 5 2019skafeto.com

BTS бяха и първата група от Южна Корея, която оглави британските класации в началото на тази година.

От агенцията се надяват, че членовете й ще могат да се насладят на обикновения живот на младите хора. Известен факт е, че корейските поп групи имат много натоварен график и желязна дисциплина.

Много певци нямат личен живот в началото на своята кариера. Изпълнителите от BTS също за пръв път от 6 години ще имат време, посветено на семейството, приятелите и личните хобита.

Big Hit Entertainment също призова феновете да не разкриват самоличността на членовете от групата, ако случайно забелязват музикантите на обществени места.

От агенцията внимават да не се наложат и други момчешки групи по време на отсъствието на BTS. С тази цел съобщението за ваканцията на групата се съвпадна с излизането на „Bring The Soul: The Movie“. Документалният филм за BTS излезе вече по кината в Сингапур.

Как к-попът вдъхнови едно момиче от София да следва мечтите сиК-поп музиката през последните години набира все по-голяма популярност в световен мащаб и у нас, но …Jul 31 2019skafeto.com

Това ще позволи на феновете да се насладят на кадри от изявите на своята любима група, докато трае почивката на изпълнителите. През октомври BTS се отправят към Рияд в Саудитска Арабия за ново представление.

Феновете без съмнение ще продължат да гледат BTS в YouTube, като в събота (10 август) видеото към хитовата песен DNA надмина 800 милиона гледания.

Южнокорейската група имат шест други видеоклипа върха на различни класации. Всеки един от клиповете на Fire и Fake Love са регистрирали повече от 500 милиона гледания.

Мартин Смочевски пред Skafeto.com за киното, театъра и своето куче актьор ФарелМартин Смочевски е актьор. Завършил е средното си образование във 2 СУ „Акад. Емилиян Станев“, специ…Aug 5 2019skafeto.com

loading...