https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

В момента DARA e попаднала в обсега на вниманието на публика от цял свят, след като корейската звезда KAI пусна своя версия на парчето й „Mr. Rover“. K-поп обществото пък залива всички социални мрежи с молби за съвместен проект между DARA и KAI. Едновременно с това DARA е в началото на първото си презокеанско турне, за което си партнира с Дони. То стартира на 9 март в Ню Йорк и ще приключи месец по-късно в Монреал, пише lifestyle.bg.

В петък, 17 март, певицата зарадва феновете с нова песен и видео към нея, озаглавена „Богиня“. Парчето е със закачлив текст, свежа мелодия и танцувален ритъм и както отбелязват много от феновете ѝ, дава сигурна заявка, че ще се превърне в летен хит. Негови автори са самата DARA и румънският музикален продуцент Mr. Gun, който работи активно с Monoir.

Видеото пък е режисирано от Виктор Антонов – Рик. Като изключим доста дразнещото продуктово позициониране (което се превърна в нещо като тенденция за България напоследък), видеото е приятно за гледане. Парчето пък звучи доста модерно и зарибяващо.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARA (@darnadude)

За разлика от колежките си Тита и Гери-Никол, който започнаха да залитат към поп-фолка, DARA продължава да се придържа към поп музиката. Както коментират и много от феновете ѝ: „Толкова красиво момиче, толкова енергия и индивидуалност. Няма нужда да минава в никакви други стилове, успехът я следва винаги. Тя е родена за световна сцена.“

„Чаках този момент с нетърпение. „Богиня“ е песен, в която за пръв път успях да опиша любовта си към някого, такава каквато е – искрена и силна. Преобръщаща, завладяваща, магия“, пояснява DARA в своя Instagram, като уточнява, че пише парчето, изцяло осланяйки се на любовта си към настоящия ѝ приятел – Ервин Иванов.

 

Вижте още:
Дара е на почивка в Занзибар с гаджето си (СНИМКА)Певицата Дарина Йотова – Дара винаги е била по-пищна, но през последните месеци се е стопила и е в з…Feb 20 2023skafeto.com