Слави Трифонов Дарина Павлова

Слави Трифонов е бил забелязан на вечеря с Дарина Павлова преди няколко дни, докладваха очевидци на срещата им пред „Уикенд”.Дарина Павлова качи 20 кг след тежка операция (Снимка)Стресът е един от най-големите бичове на нашето съвремие. В това се убеди нагледно вдовицата на Илия…May 23 2019skafeto.com

Шоуменът в оставка и вдовицата на Илия Павлов, която очевидно се е върнала по свои лични дела у нас, прекарали заедно около 3 часа в едно от най-луксозните столични заведения във вторник вечер.

Двамата били настанени в специална ВИП стая на ресторанта, за да не бъдат подслушвани от останалите посетители. Трифонов не крие, че е много близък приятел на Дарина Павлова.

Той често гостува в дома й в Рим, а преди няколко години милионерката се съгласи да участва като жури в продуцираното от него риалити „България търси талант”.Убийца плаши Дарина Павлова: Рускинята, заклала сестрата на Илия Павлов и детето й, поискала да я помилватДарина Павлова била изправена на нокти, след като научила, че убийцата, която преди 8 години закла п…Jul 9 2018skafeto.com

В последните години наследницата на убития бос на „Мултигруп” Илия Павлов се занимава с продуциране на филмови продукции.

loading...