Колумбийската актриса София Вергара превъртя още една година и отпразнува 47-и рожден ден, съобщава Факти.БГ. Макар че изглежда като на 30 или в най-лошия случай 35, колумбийката изобщо не крие годините си, за разлика от други звезди, и публикува снимки в Instagram профила си, на които ясно се вижда, че и на 47 грее по-ярко от всякога.

 

View this post on Instagram

 

To our next stop!!!🦐🦞🍝🧜🏼‍♀️🍹

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Разбира се, за това вероятно има заслуга и страхотният съпруг на София Вергара – Джо Манганиело, с когото са на романтична почивка в Италия. По време на престоя си там двамата са се отдали на релакс, сладко хапване и пиене на коктейли. Посетили са град Равело, за който актрисата казва, че е най-романтичното място на света, а самият рожден ден са отпразнували на остров Капри.

 

View this post on Instagram

 

Capri❤️❤️❤️❤️

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Почивката е започнала с плаване на яхта, празничен обяд, а после са преминали към по-шумно парти с торта, танци и всичко, както си му е редът за един рожден ден.

София Вергара и Джо Манганиело са женени от 2015 г. Явно Джо все още държи на думите си, които преди време казва за жена си:
„Знаех от самото начало, че тя е единствената. Тя беше в Ню Орлиънс, снимаше филм, а аз летях напред-назад за да бъда с нея. Току-що беше прекратила дълга връзка. Втория път, в който отидох да я видя, бях на летището и забелязах, че съм на корицата на списание People в издание за ергени. Като ерген номер едно. Грабнах го и отидох да говоря с нея. Казах ѝ: „Виж, знам, че току-що излезе от тази дългосрочна връзка и разбирам, ако имаш нужда да бъдеш сама. Няма да ми хареса, но ще те разбера. Но преди да отговориш, искам да видиш нещо…“ Показах ѝ списанието, а тя започна да разлиства, за да види кои са другите ергени. Тогава си казах, че е жената за мен.“

 

View this post on Instagram

 

Last night! starting to celebrate!!🍾🍾🍾🎂🍰 #47

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Най-очакваните кинопремиери през юлиАко се чудите къде да отидете, за да се разнообразите през Юли месец, но до отпуската има още дни, е…Jul 6 2019skafeto.com

loading...