Тенденцията на фалшивите лунички на TikTok остави звездата на австралийския „Биг Брадър“ Тили Уитфийлд с изгаряния по лицето и временна загуба на зрение.

Още през май 21-годишната Тили Уитфелд каза, че се е появила в „Биг Брадър“ с глинена маска, за да покрие зачервяванията по бузите и носа и да премахне белезите, които си е причинила, след като е опитала трика от TikTok.

Тили открила, че има проблеми с акнето и е опитала всичко, за да се отърве от него. В TikTok тя получи съвети за красота от момиче, което твърди, че знае как да се отърве от пъпки по лицето си и което съветва да се прави акупунктура у дома, както и сторила Тили. Това обаче не било разумно решение, пише Блиц.

„Ето как изглеждаше лицето ми само седмица преди да вляза в къщата на „Биг Брадър“, а сега сложих много грим и сложих глинена маска, за да го скрия“, написа тя до снимка, пълна с червени белези на лицето й.

Риалити звезда загуби зрението си след TikTok трик

Веднага след „лечението“ тя се озова в болницата с изгаряния по лицето и временно загуби зрението си.

„Моля, не се вслушвайте в съветите, в които се препоръчва да правите нещо у дома, което иначе трябва да се прави от експерти в салоните. Попаднах в болница с временна загуба на зрение поради подуване и бях много болна от инфекция, да не говорим, че лицето ми беше неузнаваемо. Оставете това на професионалистите“, каза Тили.


loading...