TikTok

Машината за пари Холивуд кани TikTok и Youtube знаменитости с десетки милиони последователи за участие в тв и кино продукции, пише Труд.

Така филмите им ще привлекат за зрители и новото поколение, което се интересува повече от социалните медии, отколкото от кино.

Сред звездите на социалните мрежи е и ветеранката Ким Кардашиян, която наскоро озвучи един от героите в анимацията на Парамаунт „Пес патрул”. Но най-новото попълнение са са Чарли Д’Амелио, която е може би най-известната тик-токърка, и Адисън Рей. Чарли е с над 124 млн. последователи в TikTok и близо 10 млдр. харесвания, а Адисън има 5,4 млрд. харесвания и малко над 85 млн. Г-ца Д’Амелио участва в 8-серийна документалка на Хулу. А Адисън Рей се снима във филма “Той е върхът” по Нетфликс.

Проучване на нагласите показва, че поколение Z – сегашните 14-24-годишни, предпочитат да слушат музика и да гледат клипчета в социалните мрежи, вместо да гледат филми и тв.

Нова мода: Холивуд набира тик-токърки (СНИМКА)
Сцена от филма “Той е върхът” с Танър Бюканън и Адисън Рей, която има над 84 млн последователи в TikTok

Виж още:Кой е най-известният български „тиктокър“, който отвя Андреа, Азис и коНай-известният българин в популярната сред тийнейджърите и дори по-малките деца социална мрежа „Tik-…Jan 3 2021skafeto.com

10 съвета как да предпазим децата в интернетОще от раждането на децата си родителите подсигуряват контактите в дома си, после им вземат каски за…Sep 5 2021skafeto.com


loading...