Няма да ви е за първи път, ако усетите, че крайниците са ви изтръпнали или усещате леко парене. Така те губят част от своята чувствителност. Причините за това може да са най-различни, като най-често това се дължи на временно смущение в кръвообращението на крайниците. Това нещо се променя едва когато ръцете променят местоположението си, тогава чувствителността намалява. Ако ръцете ви изтръпват редовно, то тогава може да имате следните болести:Баба ми ме научи! Скилидка чесън в млякото и за 7 дни чисти тези 12 коварни болести! Безценно за…Миксът от чесън и прясно мляко може първоначално да изглежда странна за вас, но ако разберете всички…Feb 6 2017skafeto.com

1. Шийна остеохондроза – нарушение на шийните прешлени, което води до притискане на нерв. Това може да доведе до главоболие и нарушаване на координацията. Идете на лекар или правете специални упражнения.
2. Множествена склероза – сериозно заболяване, което унищожава нервните мембрани на гръбначния мозък. При него е характерно вцепеняване на ръцете. Трябва да посетите невролог.
3. Синдром на карпалния тунел – когато човек прави еднообразни и монотонни дейности с ръцете. Среща се при програмисти, шивачки и музиканти. Заради повтарящите се движения на ръцете в пръстите настъпва подуване на сухожилията. Ръцете са неприятно сковани и изтръпват. Отидете при невролог, за да изясните проблема. Иначе може да стане атрофия на мускулите.
4. Венозна тромбоза – води до скованост
5. Диабет или анемия
6. Невралгия на брахиален плескус – болка и изтръпване
7. Инсулт – ако ви изтръпне ръката, а освен това чувствате световъртеж, главоболие, нарушения на говора или влошаване на зрението – това е много лоша комбинация и вероятно прекарвате инсулт. Веднага се обадете на 112, защото после може да стане късно.Край на скъпите лекарства! Ето как да се защитим от болести с този естествен бабин антибиотик!Силната имунна система е ключова за здравето ни, особено през студените месеци от годината. И често …Feb 1 2017skafeto.com


loading...