Най-голямата руска естрадна звезда – Алла Пугачова е на 69 г. и в момента кара може би петата си младост.
За поколението на XXI век напомняме, че Алла Пугачова е нещо като руската Лили Иванова, само дето населението на бившия СССР е значително по-голямо от това на България, съобщава вестник „Труд“. В биографията на Алла има здрава българска връзка – с родения във Варна Филип Киркоров бяха дългогодишна двойка. Дори славата й тръгва от България. Тя е световно неизвестна до 1975 г., когато на фестивала “Златният Орфей” получава Голямата награда с песента “Арлекино” на Емил Димитров. Ако сте чували и парчето “Милион алых роз”, вече знаете за кого говорим.

Макар и звезда, Алла се оказа пълнокръвно човешко същество със своя (доста осезаема) тежест в изкуството. Образът на корпулентна дама с развети къдрици така се е запечатал в паметта на зрителите, че част от тях продължават да си мислят, че Пугачова е една мощна руска госпожа, която трудно би могло да бъде изместена от полагащото й се място в естрадата.
С други думи – до 2007 г. Алла Пугачова беше с 50 кг. по-тежка. Само през последната половин година смъкна 20 кг., в момента носи панталони юношески размер и може би в живота си не е била толкова стройна, колкото сега – на 69 г. Чудото на нейното отслабване е много коментирано.
Приписват й какви ли не способи, включително и това, че е прибегнала до помощта на магьосници.
Алла Пугачова повдигна завесата: Глад му е майката! Ето как руската естрадна легенда отслабна с 50 кгДиетата с яйца прави истински чудеса. Режимът сваля 10 кила за 2 седмициЮни е и дойде времето на летните почивки. Независимо дали ще се насочим към морския бряг, планината …Sep 14 2018skafeto.com

Няма никаква тайна, правилното хранене е в основата на всичко, съветва Пугачова. Не прекалявайте със сладкото, соленото и тестените изделия. В менюто трябва да преобладават плодовете, зеленчуците и обезмасленото кисело мляко. Пийте много вода, билкови чайове и зелен чай. Последният прием на храна да е не по-късно от 21 ч. вечерта. Алла не е привърженичка на бъхтането в залата. Важното е човек редовно да се движи, за предпочитане на чист въздух.
Най-късно в 23 часа трябва да сте в леглото. От недоспиване се напълнява. През време на нощната почивка организмът остава без храна и преработва мазнините. Същевременно нощем се нормализират обмяната на веществата и хормоналният баланс.

Освен режимът, съставен й от диетолог, движението – Алла много ходи и плува – и лекарствата за регулиране на диабета, Пугачова има само една тайна: “Глад му е майката.” Разбира се, звездата не гладува истински – това е противопоказно и води до йо-йо ефект. Тя просто се съобразява с какво се храни. Яде редовно и на малки порции. Но нейна запазена марка е прословутата й кефирна диета.
Но най-важното, за да слабеем успешно, е да сме спокойни, да се радваме на живота, на децата си, да обичаме и да бъдем обичани, завършва заръките си Пугачова.
Децата на Алла – Лиза и Хари Галкини, са на 5 г., родени с нейни яйцеклетки и сперматозоиди на съпруга й – 42-годишния Максим Галкин. От първата си дъщеря Кристина Орбакайте Пугачова има двама внуци – на 27 и 20 г.Д-р Стефан Митев развенчава митовете за безглутеновата диета, оказа се препоръчителна само за 1% от хоратаБезглутеновата диета е препоръчителна само за около 1% от населението на Земята, тъй като тези хора …May 30 2018skafeto.com

Кефирна диета
По 1,2 кила дневно се отслабва с шейк от краставици и мляко
Една от най-любимите диети на Алла Пугачова е кефирната. Тя е за спешни случаи и не може да замества правилния хранителен режим. С нея човек може да отслабне по 1,2 кг. дневно. Същността й е в това, че се храниш единствено със смути от кефир и зеленчуци. Ето и рецептата, създадена и изпитана лично от звездата на руската естрада.
Продукти: половин литър кефир с масленост 1%, килограм краставици, китка кориандър, целина, копър или магданоз – може и да смесвате.
Приготвяне: в блендера смилате краставицата и подправките и получената гладка каша разбъркайте с кефира. Това е храната ви за цял ден.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

loading...