Съществуват всевъзможни диети и хранителни режими, които ту излизат на мода, ту са тотално отричани. Някои от диетите са определяни като „вкусни“ заради това, което се включва в дневното меню. Днес ви предлагаме вкусна диета с портокали, която обаче е и изключително ефективна, позволява да се стопява средно по един килограм на ден, пречиства кожата, гони токсините от тялото и укрепва силно имунната система, съобщава dama.bg. Освен че е вкусен, портокалът е изключително богат на витамин С, което го превръща в мощен антиоксидант. Съдържащите се в цитрусовия плод фибри пък са ключът към топенето на килограми. Препоръчително е диетата с портокали да се прави 2-3 пъти в годината. Продължителността й е 2 седмици, като през втората се повтаря 1:1 режимът, описан за първата. Изцеденият от плодовете сок трябва да се приема най-късно 30 минути по-късно, защото в противен случай ще загуби голяма част от съдържащия се витамин С. Ако изпитате чувство на глад между храненията, изяжте 1-2 портокала.Опитах тази млечна диета и забравих за всички други! Стопих 5 килограма само за седмицаМлечните продукти са много важни за всеки от нас, за да можем да функционираме нормално. Разбира се,…Dec 9 2017skafeto.com

Препоръчително е дневно да се пие 2-3 литра вода и да не се храните след 20,00 часа.

Ето и седмичния хранителен режим.
Първи ден: Всяка сутрин на закуска се изяжда 1 портокал и един сухар с чай или ако сте от хората, които нямат навика да закусват, можете да изпиете един фреш от портокал, който ще зареди организма ви с нужната доза витамини и захари. За обяд – 1 портокал, 1 варено яйце, 2 сухара и 2 чаши айрян. За вечеря – 2 домата или салата от зеле и моркови. Да не забравяме, че сега е сезонът на зелето и неговият вкус в тази част от годината е най-истински. Към зелевата салата можете да прибавите 2 сварени яйца с лимонов сок по желание. Важно е да знаете, че яйцата се консумират само в първия ден от диетата.
През втория и третия ден ден яйцата се заменят с малко количество месо – като може да избирате между пилешко и телешко. Най-добре е то да е на скара или варено, като в приготвянето му не трябва да участват никакви видове мазнини. Към него можете да добавите салата от домати и краставици или от зеле и моркови.
През четвъртия и петия ден вместо месо и яйца се консумира нискомаслена извара, към нея отново можете да добавите салата по ваш избор.

През шестия ден заложете на риба. Рибата съдържа пълноценни белтъци с балансиран аминокиселинен състав, мазнини и комплекс от минерални вещества. Наличието на витамини формира благоприятната изграждаща, физико-химична и медико-биологична характеристика на този вид месо. Повечето риби са богати на протеин и ЕМК (есенциални мастни киселини) и бедно на наситени масти и холестерол. Освен това то практически не съдържа въглехидрати, което прави рибата чудесна храна за консумиране през втората половина на деня.
През седмия ден отново консумирайте същата храна, която сте консумирали през първият ден. И целият цикъл се повтаря отново. След диетата ще се чувствате леки и красиви.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Марта Вачкова най-сетне се втали със зверска диета! Тайната й за свалянето на 15 килограма е разкритаМакар че актрисата Марта Вачкова винаги е проявявала чувство за хумор по отношение на закръглените с…Nov 20 2017skafeto.com

loading...