Мерил Стрийп

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Днес ще говорим за жена, която никога не е прикривала възрастта си, въпреки че вече е на 69 години. Това ще бъде въпрос на една от най-големите актриси в историята на киното, тройният носител на „Оскар“ – Мерил Стрийп.
Женска възраст
– Харесвам моята възраст.
Може би през годините други хора ме харесваха все по-малко и по-малко, но аз самата започнах да се чувствам по-удобно и по-свободна, споделя актрисата.
Мери (истинското й име) е сигурна, че всяка жена трябва да приема възрастта си, да осъзнае, че всяка година тя остарява, но това не е лошо.
Животът е бижу. Когато видиш колко близки хора си отиват, разбираш колко ценен е всеки момент.
Знаменитостта е сигурна, че старостта в наши дни е не само страшна, но и изключително интересна. И ако по-рано жените в седмото десетилетие бяха с единия крак в старчески дом, днес те могат да направят всичко, дори да играят във филми.Любо Нейков неузнаваем: Комикът свали ударно 15 кила с диетата на Марта ВачковаЛюбо Нейков е предприел крути мерки в отслабването си и вече бил минус 15 килограма. Този път комикъ…Jan 27 2019skafeto.com

„Мислех си, че след 40 години ще остана безработна, защото младите актриси ще заемат моето място. Но сега аз съм на 69 и имам много предложения, така че всичко е наред. Между другото, когато току-що навърших 40 години, имах три оферти да играя вещица”, смее се Мерил Стрийп.
– На 8 бях луда по баба си. Спомням си как взимах молива й за вежди, заставах пред огледалото и си рисувах бръчки. Мама се смя и ме снима. И сега тези снимки ги пазя и се смея всеки път, когато ги преглеждам: там съм точно както сега.
И без значение колко скромна е Мерил Стрийп, не можем да не забележим, че тя изглежда забележително, особено за възрастта си, пише zajenata.bg. Затова ще се опитаме да разкрием малките тайни, които й позволяват да се поддържа във форма дори и без една единствена пластична операция.

Скраб
Почиства кожата от мъртвите клетки – ключът към красивата кожа. В допълнение, при премахване на стария слой на кожата, човек поддържа епидермиса в добра форма.
Лек тен
Актрисата внимателно наблюдава кожата си и следователно рядко се излага на слънце. И ако реши да се изложи, тя използва слънцезащитен крем. В края на краищата, интензивният тен изсушава и остарява кожата, правейки я по-малко еластична.
Умерено хранене
Мери е сигурна, че не можеш да забравиш завинаги да ядеш любимите си деликатеси, но умереността в храната няма да навреди, защото тялото е болезнено наясно с внезапните промени в теглото.
Масаж
Актрисата признава, че обича да посещава масажния салон. Тя е уверена, че редовните процедури помагат за поддържане на еластичността на кожата и предотвратяване на целулита, който днес се среща масово, дори при млади момичета.

Плуване
Физическата активност е важна, въпреки че не се налага да се потите във фитнеса. Но плуването е страхотно, за да се поддържате във форма и да не вредите на здравето си.
„Освен това, виждайки себе си в бански костюм, е добър стимул да откажем допълнително парче торта“, добавя Мерил Стрийп.
Актрисата отбелязва, че в младостта си е била много небрежна и не мислела особено за бъдещето. Само след като губи двама близки приятели, Мери осъзнава, че трябва да оценява всеки миг, защото никога не знаеш кога ще свърши животът ти…
Не считам себе си за красива, може би поради тази причина не се страхувам да остарея. Много от моите приятели са болни, много от тях вече не са живи. И все още съм здрава и върша неща, които обичам. Нямам от какво да се оплаквам.
Искаме да пожелаем на Мерил Стрийп да продължи да ни радва с образцовото си актьорско мислене за живота. Нищо чудно, че тази актриса е обожавана по целия свят не само за актьорския си талант, но и за човешките си качества, женственост, способност да се представя… Не можем дори да повярваме, че тя е далеч над 60.Прозорец на храненето: Японската диета, която спечели Нобелова наградаЯпонската диета е разработена от група учени от Страната на изгряващото слънце, начело с нобеловия л…Nov 27 2018skafeto.com