Диетата със сланина на Атанас Узунов

.В родното интернет пространство страшно много нашумя успехът на диетата със сланина на Атанас Узунов, който свали 70 килограма. За какво точно става върпос, четете в редовете, които следват.

Може ли хем да си хапваме добре, хем да отслабваме – това е въпрос, който често си задава всеки, който води неравната битка с излишните килограми. 39-годишният Атанас Узунов от София обаче стигна до верния отговор и той е положителен! Мъжът е създал група във Фейсбук, озаглавена „Отслабвай и бъди здрав с Атанас Узунов“.

Диетата работи с всякакви меса, включително и сланина

В социалната мрежа Узунов споделя личния си опит за това как само за няколко месеца е разрешил проблема със затлъстяването и е постигнал забележителния резултат да смъкне цели 70 килограма от теглото си.

При това, похапвайки най-различни меса и дори сланина. Популярността на диетата със сланина на Атанас Узунов расте непрекъснато, а последователите му в социалната мрежа вече са над 30 000, съобщава вестник „Труд“.

Формулата на успеха

След като е помогнал първо на себе си, Атанас Узунов решава да сподели опита си, за да помогне и на други нуждаещи се.

Пазих тази диета 7 дни и запазих резултатите за 3 години! Ето какво трябва да направимДиетите са един от методите, които ни помагат да поддържаме формата си или да отслабнем с няколко ки…Oct 6 2017skafeto.com

При това абсолютно безвъзмездно и безплатно. Атанас е семеен, с едно дете. Само преди 2 години той тежи близо 140 килограма, което води до влошаване на общото му здравословно състояние, чести посещения по лекарски кабинети и безуспешни диети, водещи до незабележими резултати.

Една вечер преживява хипертонична криза и решава, че е дошло времето за радикална промяна. Чете специализирана литература с автори светилата в областта на хранителните режими проф. Тим Ноукс и д-р Уилям Дейви. Първият е известен като „нетолерантен към въглехидратите“, а вторият – с това, че отрича пшеницата. Атанас спира всички бързи и вредни храни и променя коренно режима си.

„Затлъстелите хора са такива, защото са спрели да употребяват т.нар. естествени мазнини. Например: масло, зехтин, мас и са се насочили към преработени – олио, захар, нискокалорични, пълнозърнести, нискомаслени храни. Храната се превръща във вредител, защото е преработена“, категоричен е Атанас Узунов.

Той се храни 2 пъти дневно след 12 часа – обяд и вечеря. Противно на повечето хранителни режими, в диетата със сланина на Атанас Узунов са включени всички видове меса. Т.е в нея има включително агнешко, дреболии и карантии, а въглехидратите са сведени до минимум. По този начин той смъква близо 70 килограма и в момента тежи 71 кг.Жените луднаха по диетата на София Лорен – извайва ханша и бедрата и има страхотен ефектКойто е гледал филми с участието на София Лорен никога не може да забрави знаменитата италианска акт…Oct 6 2017skafeto.com

loading...