диета с варени картофи и кисело мляко

Пролетта е времето, в което мнозина се замислят за натрупаните килограми и взимат тежкото решение да се подложат на диета или по-щадящ хранителен режим. Целта е с наближаващото лято да се почувстваме в оптимална форма и да излизаме без притеснение на плажа или басейна. В последните седмици истински фурор бележи простичка диета с варени картофи и кисело мляко, която е в състояние да стопи 5 излишни килограма, при това за срок от само 3 дни, което е по силите почти на всички.

Нужни са ни само малко воля и постоянство, за да преодолеем еднообразието в менюто. Хубавото в случая е, че 3 дни минават много бързо и често режимът приключва и вече си е свършил работата преди дори да ни е втръснал.

Ето и хранителната схема по време на 3-дневната диета с картофи и кисело мляко

Първи ден – закуска: 1 чаша кисело мляко и 1 варен картоф (солта не се препоръчва по време на всички хранения); обяд – 1 чаша кисело мляко и 2 варени картофа; вечеря – 2 чаши кисело мляко.

Втори ден – закуска: 1 чаша кисело мляко; обяд: 1 чаша кисело мляко, 2 варени картофа; вечеря: 1 чаша кисело мляко; 1 варен картоф.

Трети ден – закуска: 1 варен картоф; обяд: 1 чаша кисело мляко; 1 варен картоф; вечеря – 1 чаша кисело мляко.

Диетата с таратор, по която луднаха всички, топи 10 килограма за 10 дни ако…Дните между празниците са най-подходящи за пречистване на организма и свалянето на някой и друг изли…Apr 18 2017skafeto.com

Диета с картофи и кисело мляко не се препоръчва за хора със сериозни заболявания и такива, подложени на сериозни физически натоварвания без консултация с личния лекар!Краси Радков разкри диетата, с която свали 10 килограма за 8 дни. Менюто включва…Любимецът на зрителите на „Шоуто на Слави“ Краси Радков разкри тайната на добрата форма, в която се …Apr 5 2017skafeto.com


loading...