плодовете

В голяма част от диетите и хранителните режими се твърди, че за да успеем да постигнем максимален ефект, трябва постпенно да изключим всякакви захари от организма си.

И тази теория веднага ни води към мисълта, че не трябва да консумираме дори и плодове, а ние много добре знаем, че те са изключителен източник на витамини и минерали, от които тялото ни се нуждае.

Всъщност, захарта от плодовете, известна още като фруктоза, не е сладка като тази в меда или пък като рафинираната захар.

Понякога тя е по-водниста, а понякога – по-наситена.Н надебелява ли се в крайна сметка от плодовете или не, предстои да разберем в редовете по-долу.Диетата на Мерил Стрийп за вечна младост подлуди мрежатаДнес ще говорим за жена, която никога не е прикривала възрастта си, въпреки че вече е на 69 години. …Feb 1 2019skafeto.com

Всъщност, голяма част от фитнес инструкторите, диетолозите и специалистите по здравословно хранене, много често отричат плодовете, като твърдят, че повече от един плод на ден изцяло може да възпрепятства отслабването. До голяма степен обаче това е сравнително грешна информация, защото хората, които консумират захар докато са на диета качват килограми, а тези, които консумират плодове, смъкват килограми.

За разлика от добавените рафинирани захари, плодовете съдържат множество допълнителни съединения, полезни за тялото. Заедно с фруктозата, която се съдържа в плодовете, получаваме още голяма доза фибри, витамини, вода и хранителни вещества. Плодовете помагат изключително много за детоксикация и докато един портокал ни дава 160% от дневната доза витамин С, а един банан – 12% от необходимия калий, то няма как да твърдим, че плодовете изобщо могат да бъдат вредни за организма ни. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.Любо Нейков неузнаваем: Комикът свали ударно 15 кила с диетата на Марта ВачковаЛюбо Нейков е предприел крути мерки в отслабването си и вече бил минус 15 килограма. Този път комикъ…Jan 27 2019skafeto.com

loading...