домашен сироп

Борбата с мазнините е ежедневна за повечето хора. Истината е, че те не са наш враг и не бива да водим яростна борба с тях, а просто да подходим правилно към този проблем, за да може да постигнем резултатите, които искаме. Днес ще ви представим един домашен сироп, който ще успее да елиминира вредните мазнини от организма ни само за няколко дни.

Този сироп ще ви помогне да елиминирате мазнините и излишната вода от организма, а освен това ще ускори оросяването на мозъка, подобряването на паметта, слуха и зрението, пишат от actualno.com. Основната съставка е свеж хрян, богат на витамин С, калий, витамин В1, витамин В6, желязо, калций, витамин В2, магнезий и фосфор.
Хрянът чисти организма, ускорява-метаболизма, премахва умората и същевременно насърчава развитието на полезните бактерии в стомаха. За сиропа за отслабване са ви нужни само тези три съставки:
– 125 г хрян
– 3 лимона
– 3 супени лъжици мед

Процедура: Смесете хряна в блендер. Изцедете лимоните, получения сок добавете в блендера и разбъркайте още 2-3 минути. Добавете 3 супени лъжици мед, отново разбъркайте, докато не получите сироп и слуд това го прехвърлете в буркан. Приемайте по 1 чаена лъжичка 2 пъти на ден, преди ядене. Консумирайте го 3 седмици, а след това направете пауза от няколко дни. Резултатите веднага са на лице. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Мазнини се наричат естерите на глицерола с висши мастни киселини. Те са най-разпространените липиди. Източник са на енергия. При разграждането им се образува голямо количество вода. По този начин мазнините са воден запас за онези животни, които прекарват известен период от годината в летаргичен „сън“, също и за живеещите в пустинни условия. Числят се към липидите. Изпълняват множество биологични функции, главно като резервен хранителен запас и термоизолиращ материал. При животните се натрупва в определен вид съединителна тъкан наречена мастна във вид на капчици.

Вижте още:9 техники за отслабване, които наистина работятВсеки от нас е изпробвал различни техники за отслабване, но много от тях се оказват неуспешни или по…Dec 25 2019skafeto.comС тези супер билки отслабването е лесно като детска играОтслабването е процес, който е строго индивидуален, но въпреки това има някои методи, които влияят д…Nov 1 2019skafeto.com


loading...