детоксикация

След почивки определено се чувстваме тежки и пренатъпкани. И дори да не сме качили някакви килограми, то със сигурност се чувстваме тежки и лениви. Поради тази причина съществуват най-различни детокс програми, които за много кратко време успяват да върнат организма ни в предишното си състояние и да го изчистят от вредните токсични вещества.

Преди да започнем да правим такива детокс програми обаче, трябва да знаем няколко важни неща, които на всяка цена да спазваме. В противен случай много лесно можем да навредим на организма си и да постигнем обратен ефект.Цяла година мъж яде само картофи и резултатът е поразителен (снимки)Освен че са любими на милиони хора по света, картофите са много полезни за здравето и от векове са е…Apr 29 2019skafeto.com

Ако сме решили да спазваме детокс програма, която е в рамките на двадесет и четири часа, трябва да подготвим организма си още от предишния ден. Как? На първо място трябва да се наспим. Така ще дадем на тялото си достатъчно сили и енергия да се справи с това, което му предстои.

Следващият ден трябва да започне с чаша топла вода, в която сме изцедили един лимон. Лимоновата вода се пие на гладно, за да можем да стимулираме чревния тракт и да енергизираме клетките в тялото си. Освен това, след сън тялото се нуждае от хидратация, за да може да се активизира.

По време на детокс програмата е важно да бъдем активни, а не да се отпускаме. Ако тренираме трябва да не променяме интензивността на тренировката си. Добре е да заложим на йога, пилатес или бягаща пътечка.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.Легендарната яйчена диета на Маргарет ТачърТази яйчена диета е разработена от диетолози от английска клиника специално за бившия премиер на Вел…Apr 5 2019skafeto.com


loading...