Людмила Живкова диета

Известната дъщеря на Тодор Живков, Людмила приживе е била известна като жена, която се интересува от духовното и която се увлича по източните култури, практики и учения. Освен това е почитала и учението на учителя Петър Дънов. Близка до Людмила Живкова разказва, че през последните години от живота си, дъщерята на Тато е спазвала много строга диета, с която е поддържала формата си.

Диетата й била доста крайна, но пък резултатите били поразяващи, разказва приятелката й. По отношение на храненето, то било силно ограничено. За сметка на това, Людмила пиела сок, който й помагал да бъде здрава и енергична.

Става дума за сок от магданоз. Свидетелство за това, че тя наистина всекидневно е пиела сок от магданоз е и разказът на готвача на Тодор Живков – бай Данчо. Той споделя, че често е приготвял на Людмила Живкова сок от магданоз и мляко. Но защо точно сок от магданоз? Какви са ползите от него? Ами полезните качества на магданоза са безспорни. Учените са установили, че сокът от пресен магданоз съдържа вещества, които помагат за кислородния обмен в организма, както и за нормалното функциониране на щитовидната и надбъбречната жлези.Докторът на Людмила Живкова: Тази рецепта е истинско чудо. Само с три съставки можете да убиете и най-мощната бактерия в организмаД-р Григор Желязков е по-известен в медицинските среди като „доктора на покойната дъщеря на Тодор Жи…Oct 15 2017skafeto.com

Сокът помагал на Людмила и по друг начин.

В него се съдържат вещества, които помагат на кръвоносните съдове в тялото ни да укрепнат, както и за по-доброто състояние на капилярите и артериите ни.

Провокирана от влечението си към древните култури, Людмила Живкова се е хранела доста оскъдно. В менюто й имало основно ядки и плодове. Освен сока от магданоз, тя си е позволявала да пие различни чайове, а в някои случаи и прясно мляко.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да започвате каквито и да е хранителни режими, се консултирайте със своя лекар!Феноменът Слав Хрелев направи спиращо дъха разкритие за смъртта на Людмила ЖивковаНародният лечител Слав Хрелев е прочут в цяла България както с уменията си да помага на нуждаещи се …Sep 25 2017skafeto.com


loading...