https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Нова диета, чието меню съдържа основно банани, обещава за две седмици да свалите желаните килограми. Хранителният режим е измислен от фармацевт на име Сумико и мъжа й, който също е с медицинско образование – Хитоши. С този режим дамата е успяла да свали цели 18 килограма, пише gotvach.bg. Основното в диетата е да ядете банани за закуска, а през деня пък задължително трябва да консумирате топла вода.
Само след две седмици ще има видими резултати от този режим. Закуската съдържа основно банани – ако един не ви е достатъчен, хапнете колкото са нужни, за да се заситите. Предвижда се този вид плод да бъде заменен с някакви други, в случай че по някаква причина не можете да хапнете банан. Ако след изядените плодове все още чувствате глад, изчакайте четвърт час.Топ диетологът Цветан Петков: Никакви млечни продукти на вечеря. Диетата трябва да бъде удоволствие, а не мъчениеЦветан Петков има много приятна, но сякаш странна представа за диетите и отслабването. Според него: …Apr 18 2018skafeto.com

В случай че желанието ви за храна не е преминало, изяжте храната, която ви се е прияла, но в малки количества. Обядът и вечерята са нормални – единственото условие е да не ядете след 18 часа. Правилата в тази диета основно включват да се избягват пържените храни и да внимавате да не преяждате. Иначе хранителният режим не изключва нито една храна напълно – ако ви се прияде нещо, можете да си го позволите, но нека да бъде в разумни количества.
През деня трябва да пиете хладка вода на малки глътки – пийте от водата и преди хранене. След 15 часа, ако ви се хапва сладко, можете да си позволите някакво десертче. Можете да хапнете парче шоколад или една-две бисквити. Разбира се най-добре би било, ако замените подобни сладкиши с плод.

Закуска
Закуската може да бъде от един или два банана, един грейпфрут и за финал – чаша ароматен зелен чай;
Обяд
За обяд си сварете две яйца, направете си и салата от марули, домати, броколи, малко лук и няколко моркова;
Следобедна закуска
За следобедната закуска, която вероятно ще бъде около 15 часа, можете да си приготвите чаша кисело мляко, след което да похапнете и една шепа ядки. Това ще ви засити, докато дойде време за вечерята;
Вечеря
Вечерята може да съдържа пилешки гърди например на скара с гарнитура от сварени картофи или пък моркови. Не забравяйте да сте приключили с вечерята преди 18 часа.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Източник petel.bgСамо за денонощие ще свалите 3 килограма с лунната диета! Ето кога да я правим през 2018-а (ПЪЛЕН КАЛЕНДАР)Съществуват доста теории за влиянието на Луната върху човека и неговия организъм. В основата на пове…Feb 6 2018skafeto.com