Как да си върна нормалните килограми, без мъчителни диети и без риск за здравето? Как да се справя с ненаситния апетит и да живея нормално, без зависимост от храната?

Ако и Вие си задавате същите въпроси, но все още не сте открили верните отговори, продължавайте да четете! Неслучайно попаднахте именно на тази статия – може би именно тук се крие ключът към промяната, която толкова дълго очаквахте!

Има хора, които изобщо не се ограничават в храненето, но това не се отразява на фигурата им. Има и такива, които цял живот спазват диети, а си остават пълнички. Несправедливо, нали? Е, има и трети, които и си похапват, и им личи, но никой няма право да ги вини, защото повишеният апетит не е толкова лесно разрешим проблем, колкото изглежда. Само онзи, който води ежедневна битка с непреодолимото желание за храна, знае какво е…
Но прекаляването с храната, както и наднорменото тегло, водят след себе си други усложнения, включително високи нива на холестерола и триглицеридите, и нестабилни нива на кръвната захар. Там кръгът се затваря и ако не се предприемат мерки навреме, излизането от него става почти невъзможно.

Картофената палма и нейните фибри – старо, златно и изпитано средство за контрол върху апетита и регулация на теглото! Предлага невероятни ползи при висок холестерол и дисбаланс в нивата на кръвната захар!

Растението конджак (Amorphophallus konjac), познато още като картофена палма или глюкоманан принадлежи към сем. Змиярникови (Araceae) и идва от Азия, където употребата му с лечебна цел датира от хиляди години насам. Днес коренът на конджак е хит в западния свят. Той е богат на разтворими фибри, които потискат апетита, насърчават отслабването, понижават нивата на холестерола и кръвната захар, регулират движенията на червата, облекчават състоянието при хемороиди, намаляват риска от дивертикуларни заболявания на дебелото черво.
В червата водоразтворимите фибри на коджак набъбват и значително увеличават обема си, образувайки гелоподобно вещество, което забавя процесите на храносмилане и изпразване на червата. По този начин се създава усещане за ситост, което е осезаемо дори след приемане на малки количества храна. Водноразтворимият полизахард – глюкоманан, който се съдържа в корена на конджак въздейства на грелина – хормонът, от който зависи апетита. Конджак неутрализира приеманите захари и мазнини, благодарение на което намаляват хипогликемичните кризи и внезапното желание за поемане на въглехидрати. Фибрите на конджак имат силно прочистващо червата действие, те „поглъщат“ токсините и отпадните продукти, и улесняват извеждането им от организма.

PGX® DailyUltraMatrix – професионална програма с фибри за здравословен контрол върху апетита и теглото!

Всяка капсула от PGX®DailyUltraMatrix съдържа PolyGlycopleX® (PGX®) – високо пречистен, патентован комплекс водоразтворими фибри от картофена палма. PolyGlycopleX® има значително по-висока степен на вискозитет и ефикасност от обикновените водоразтворими фибри. PGX®е получен чрез високотехнологичен, патентован процес, известен като EnviroSimplex, който гарантира прецизно съотношение на активните съставки във всяка капсула, висока бионаличност, максимална степен на усвояване и осезаем ефект.

Как действа PGX®:

– Допринася за значително намаляване на апетита, бавно разширявайки се в стомаха и образувайки гел, който достига абсолютен вискозитет от един до час и половина след приемът му с храната. По този начин се забавя абсорбцията и се намалява необходимостта от големи порции.
– Поддържа нивата на кръвната захар в баланс и редуцира хипогликемичните епизоди. Забавя усвояването на глюкозата след хранене и подобрява инсулиновата чувствителност. Тушира внезапните пристъпи на глад.
– Намалява желанието за сладки и тестени изделия.
– Ограничава абсорбцията на холестерола от храната.
– Очиства стомашно-чревния тракт от токсини и осигурява ползи при нередовен стомах, подуване, метеоризъм (прекомерно образуване на газове в червата).
PGX® е преминал през клинични тестове. Клинични проучвания, проведени в САЩ, Германия и Франция потвърждават, че не води до нежелани странични ефекти. Не е източник на стимуланти. Не води до привикване. Произведен съобразно стандарта за Добри производствени практики.
Дозировка. Първа седмица: по 1-2 софтгел капсули 3 пъти дневно. Втора седмица:  по 2-4 софтгел капсули 3 пъти дневно. Трета седмица и повече: по 3-6 софтгел капсули 3 пъти дневно. Приемайте с голямо количество вода (250-500 ml)!
Производител: Natural Factors, Canada.PGX® е регистрирана търговска марка на InovoBiologicInc. Изключителен представител за България: Гео Нутришън, ЕООД.
Можете да поръчате PGX® DailyUltraMatrix на www.revita.bg или на тел.: 02/953-05-83, 032/64 16 16! Безплатна доставка за цялата страна!