Огнян Симеонов

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Наближава време за плаж и все по-често гледаме с недоволство в огледалото как издайнически се подават под дрехите коремът и паласките. Хората с наднормено тегло трябва да вземат мерки. При това не само заради естетическата им наслада. Хубаво е човек да живее здравословно. На помощ идва един от най-известните диетолози у нас Огнян Симеонов. Той препоръчва гореща да се ограничи приемът на въглехидрати.

„Българинът много обича хляб. Ако не може да го откаже напълно, поне да го замени – с пълнозърнест или заквасен с квас. И е хубаво де се ядат максимум по две филийки на ден, по една още по-добре, пък ако може без хляб – най-добре. Да не забравяме, че той може да бъде и заменен. Например с киноа или елда, като и двете култури са страшно полезни за организма“, твърди Симеонов.Светът полудя по шведската диета! Светкавично отслабване без мъчително гладуване или изтощителни физически упражнения!Искате бързо отслабване с до десетина килограма – зарежете изнурителните физически натоварвания, кои…Feb 1 2017skafeto.com

Диетологът напомня също да се приемат в по-горещите дни много течности, а също и да се залага на салатите. По време на диета менюто е необходимо да включва поне една салата, а ако са две ще е още по-добре. На въпроса дали може да се отслабва без да се разболеем той отговори ето така: „Вирусите, бактериите, паразитите виреят в кисела среда. При алкално тяло вирусите няма с какво да се хранят и не се боледува. При желание за отслабване и връщане на здравето е най-добре да се мине изцяло на алкална храна“.

Огнян Симеонов препоръчва също така да се приема и сода бикарбонат, но пречистена или био, не тази от супермаркета. Тя алкализира тялото и спира достъпа до храна на определени тумори. За здраве е достатъчно да се взема на ден 1 ч.л. сода, разтворена във вода, а за отслабване – да се правят вани със сода и морска сол.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!Руслан Мъйнов със СЕНЗАЦИОННА рецепта за отслабване! За три седмици ставате нов човек!Вижте какво споделя по въпроса комикът Руслан Мъйнов, казал сбогом на образа си на затлъстял лакомни…Nov 17 2016skafeto.com